LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
theo rose - maia morgestern si andrei banuta

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/welovemu/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/video.php on line 1191

we ❤️ music

Theo Rose x Andrei Bănuță – “Spune-i mamă”, prima piesă din România care a ajuns pe locul 5 al Topului YouTube Music Worldwide

Theo Rose a lansat alături de Andrei Bănuță una dintre cele mai sensibile și puternice piese din ultima vreme, nu o spunem noi, publicul a ales acest lucru. În 24 ore de la lansare, piesa a ocupat primul loc în Topul YouTube Trending Music dar și locul 5 în topul YouTube a celor mai bune piese internaționale.

Piesa a fost realizată de echipa Big UP Music adică Theo Rose, Alessandra, Boier Bibescu împreună cu Andrei Bănuță. Alături de Theo și Andrei, în videoclip apare și îndrăgită actrița Maia Morgenstern fiind în rolul de “mama” a lui Theo, videoclip clip realizat de echipa Next Level Creator formată din ElphBro și Kobzzon.

Toată lumea știe prietenia dintre cei doi tineri și talentați interpreți, Theo Rose și Andrei Bănuță care au lansat împreună de 8 martie „Spune-i Mama”, o piesă superbă. „E o poveste adevărată… nu doar a mea, ci a multora dintre voi, indiferent de generația cărei aparțineți. Ne-am bucurat tare să filmăm alături de doamna Maia Morgenstern. Va mulțumim și ne bucurăm că am stârnit emoții. La mulți ani, femei!”, a scris Theo pe youtube în subsolul piesei. Va invităm să ascultați piesă și să urmăriți videoclipul.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT