LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Kyle Pearce lanseaza This Time

we ❤️ music

Kyle Pearce lansează „This Time”. Ultima piesă a artistul a stat peste 30 de săptămani in topurile din Germania

Kyle Pearce lansează vineri, 9 septembrie, „This Time”, ca o continuare a succesului de care s-a bucurat ultima piesă a artistului, „I Don’t Care”, care a stat în Germany Airplay timp de 32 de săptămâni.

Muzica este asemeni unei mângâieri atunci când avem cel mai mult nevoie sau asemeni unui partener de distracție, atunci când energia atinge cote maxime. Piesa lui Kyle Pearce respectă acest tipar și este ca un mix între cele două stări.

„This Time” este despre sentimentele și stările pe care le experimentezi atunci când relația cu o persoană importantă ajunge la final, însă reușește să transmită aceste vibrații pline de emoție în timp ce îmbracă întreaga piesă în ritmuri energice, care invită la dans.

În fond, putem spune că piesa lui Kyle Pearce empatizează cu stările prin care treci, îți spune o poveste similară, dar, în același timp, îți aduce și energia de care ai nevoie pentru a privi cu optimism mai departe, pentru a-ți arunca mâinile în aer și a dansa, chiar dacă treci printr-o despărțire.

Kyle Pearce este un cântăreț și compozitor din Sydney, Australia, stabilit în Dusseldorf, Germania. Muzica sa reușește să îmbine acordurile acustice cu ritmurile pop, în timp ce versurile sale vorbesc despre povești cu care ne putem identifica. De-a lungul carierei sale, această combinație de chitară cu ritmuri dinamice de pop a reușit să îi aducă mai multe discuri de platină. Preponderent, Kyle Pearce cântă ca artist solo.

CREDITE
Kyle Pearce – This Time
Compozitor: Kyle Pearce, Jochen Bruning, Ramona Schwarz
Editor: Ultra Music
Case de discuri: Central Station, Roton Music

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT