LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
all this love

we ❤️ music

Alex Parker & Bastien au lansat single-ul „All This Love”

Alex Parker lansează melodia „All This Love”, în colaborare cu Bastien, piesă cu care cei doi artiști participa la Selecția Națională Eurovision 2022, fiind deja una dintre preferatele fanilor.

Alex și Bastien pregătesc multe surprize și se gândesc deja cum va arată show-ul din semifinală concursului, de pe 12 februarie, în cazul în care se vor află pe lista celor 20 de concurenți care trec în etapă următoare.

Mesajul principal al melodiei este că prin iubire, empatie față de oameni, animale, locuri poți face lumea un loc mai bun, mai prietenos, dar că există și o condiție, și anume că schimbarea începe cu ține.

Stream / Download: https://listen.lnk.to/AllThisLovePR

După ce a experimentat cu stilurile rock, blues și funk la clape, Parker și-a dezvoltat o gamă largă de cunoștinte referitoare la design-ul sunetului, producția de muzică și mastere audio. El a scris și produs peste 50 de cântece pentru artiștii de top din România, incluzându-i pe Antonia, Delia și Morandi.

Alex a căpătat notorietate internațională pentru prima dată în 2016, cu single-ul său de debut, „Tropical Sun”, care a fost urmat în 2017 de piesele „Synchronize” feat. Alexandra Stan și „Fix Your Heart” feat. Misha Miller. În 2018 a lansat “Secrets” alături de Erik Frank, una dintre cele mai ascultate piese lansate independent de artist (14 mil streams) și “Not A Goodbye” feat. Olivia Addams, fiind prima piesă la care artista face cunoștință cu publicul.
Parker și-a continuat aventură internațională în 2019 cu track-ul „În My Mind”, urmat de „Love Games” și „Addicted”.

În aceeași perioadă, acesta a făcut echipă cu Neversea Festival și a devenit primul DJ care să mixeze pe de pe o turbină eoliană, la 100 de metri înălțime.

În 2020 Alex pune bazele “Creator Records” și se bucură de succes cu piesele pe care le-a produs pentru artiștii săi Olivia Addams și Holy Molly precum “Dumb” și “Menage A Trois”, acestea devenind hit-uri în Europa.
Tot în 2020 artistul lansează piesele “Sneakers & Weed”, „Back To Her” cu Lizot, “Goodbye” și “I Need You”.

În 2021 Parker lansează “Satisfied” cu Bastien, își face premieră single-ului “I Want The Money” în Times Square și colaborează cu Bodybangerz pentru piesă “Bum Bum”. Tot în 2021 începe colaborarea cu Universal Music România și lansează piesă “Home Alone”, alături de Alexandra Stan.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT