LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
DUMI-feat.-Meri-Joc

we ❤️ music

Dumi a lansat piesa “Joc” în colaborare cu o tânăra artistă pe nume Meri

Piesa este o creație ce îmbină stilul rap cu stilul pop. Este descrisă o poveste de dragoste care a luat sfârșit și fiecare merge pe drumuri diferite.

“Am lucrat împreună cu un tânăr producător Albert (Beats by Albert). L-am descoperit întâmplător pe instagram, mi-a plăcut stilul lui așa că am decis să îi scriu pentru a colabora. Am primit un răspuns instant așa că ne-am apucat de treaba. Piesă este în colaborare cu o tânăra artista care mie personal îmi place foarte mult, Meri.
Printr-o conjunctură favorabilă a ajuns la mine studio pentru a înregistra un cover, mi-a plăcut ce am auzit așa că i-am propus să cântăm împreună pe piesă iar ea a fost super încântată.
Piesă o puteți caută pe toate platformele de streaming iar dacă vreți să rămâneți la curent cu noile lansări va aștept pe pagina mea de instagram dumi_official . “

Cine este Meri ?
“De când mă știu muzica mi-a dat cele mai frumoase stări. Este prima piesă la care colaborez. Încă nu realizez că am făcut asta, dar mă simt super entuziasmată și fericită pentru că am pornit pe acest drum. Colaborarea cu Dumi a început foarte random. Drept cadou, o prietenă m-a adus la studioul lui (Azza studio) să înregistrez un cover iar după el mi-a propus să lucrăm la piesă. “

Cine este Albert?
Beats by Albert este un tânăr producător stabilit în Anglia care are muzică în sânge și va avea foarte multe de spus în industria muzicală în următorii ani prin munca și devotamentul pe care îl acordă acestei pasiuni.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT