LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Metronomy album Small World

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/welovemu/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/video.php on line 1175

we ❤️ music

Metronomy a lansat albumul “Small World”

Metronomy a lansat al șaptelea album studio. “Small World” conține 9 piese și single-urile “It’s good to be back” și “Things will be fine”. Noul material discografic a fost lăudat de publicații importante precum, Sunday Times Culture, Rolling Stone UK, The Guardian, NME și Loud and Quiet. Ultimul proiect al trupei a fost EP-ul “Posse EP Volume 1”, care a apărut anul trecut.

“Small World” prezintă întoarcerea la plăcerile simple si natură, în timp ce întrebările existențiale despre viață își fac apariția prin intermediul versurilor. Proiectul este realizat în 2021, fiind foarte influențat de starea societății. Chiar dacă totul s-a simțit accelerat și accentuat în acești ani, găsirea aprecierii în natură și reevaluarea lucrurilor pe care le prețuim pe măsură ce îmbătrânim sunt toate lucruri care fac parte din experiența umană,.
Stream: https://umusic.lnk.to/SmallWorldPR
Metronomy va porni într-un turneu European, concertând în 47 de locații. Spectacolele vor începe pe 1 martie în Porto, Portugalia și se va termina pe 7 mai în Londra, Regatul Unit.

 

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT