LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Riovaz a lansat single-ul Tantrum

we ❤️ music

Riovaz a lansat single-ul “Tantrum”

Riovaz a lansat single-ul “Tantrum”. Pixul noului venit din New Jersey este de obicei ascuțit după ce lansările recente „you’re a parasite” și „Tell Me Your Fears” l-au poziționat ca un observator acut al romantismului greșit.

Piesa succintă de două minute este pornită de un ritm puternic, care dă tonul unei discuții captivante. Riovaz s-a săturat să pună o persoană înaintea propriilor nevoi. “Melodia este o odă către nemulțumirea pe care o am când aud toate aceste comparații pe care le fac oamenii doar pentru că nu mă pot înțelege. Totul despre această piesă evidențiază furia mea față de oameni și furia acumulată față de propriile mele defecte.”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/TantrumPR

„Tantrum” încheie un an extraordinar pentru Riovaz, al cărui impuls nu s-a lăsat de când „Prom Night” din 2020, a avut peste 117 milioane de stream-uri Spotify și s-a dovedit a fi peste tot pe TikTok. În plus, anul acesta, melodiile sale, inclusiv „Tell Me All Your Fears”, „you’re a parasite”, „see u there” și „God Save the Girl” reprezintă acum 25 de milioane de stream-uri. Spectacolele sale live sunt, de asemenea, expuse în șapte întâlniri din SUA care susțin turneul lui Glaive, America Is a Place That Exists, din această toamnă, inclusiv o întâlnire sold-out la New York. Anul viitor, Riovaz va căuta să aprofundeze legătura cu baza sa de fani în plină dezvoltare în februarie. Turneul său cu 13 întâlniri „RIORAVE” va începe cu un spectacol SOLD-OUT în Los Angeles pe 2 februarie 2023 și va străbate mai multe orașe, inclusiv New York, care este, de asemenea, sold out, și Chicago, înainte de a pleca în străinătate pentru șase multe spectacole din martie. „Tantrum” va amplifica un setlist deja contagios.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT