LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Vedetele se înghesuie să meargă în Hurghada Egipt! Ce excursii opționale au în țara piramidelor

Din cauza pandemiei în această perioadă sunt prea puține destinații de vacanță iar Egipt Hurgada este doar una din ele. Iar tot mai multe vedete se înghesuie zilele acestea să se distreze și să viziteze piramidele.

Zilele acestea tot mai multe vedete s-au îndreptat spre Egipt, Hurghada, o destinație de vis, unde se pot relaxa sau distra. Tot aici copii au locuri speciale pentru a se juca. Andrei Stoica cu familia, Laura Gruia cu fetele, Oana Roman cu fiica și Vica Blochina cu fiul Edan sunt deja în Egipt și se distrează. Iar alte vedete sunt gata de plecare. Oana Roman este la a doua plecare în Egipt, însă de data această și-a sărbătorit ziua în Hurgada, alături de Vica și fiul acesteia. Oana s-a dus în Egipt prin Vip Busines Voyages care ne-a oferit câteva idei de excursii opționale în Egipt – Hurgada..

Excurie la Cairo (cu autobuzul) – aproxim. 85 euro

Intalnire si transport de la hotelul din Hurghada cu autocarul cu aer conditionat pentru a vizita cei mai bun din Cairo, piramidele lui Kheops, Kephren si Mykerinos, care au fost numite de greci una dintre cele sapte minuni ale lumii antice, Sfinxul si Valea Templului, apoi vizita fabricii de papirus pentru a vedea cum locuitorii Egiptului scriau pe hartie de papirus. Continuam cu vizitarea Muzeului Egiptean din Cairo, care ofera artefacte din perioada fanariota, inclusiv mumiile celebre ale vechilor regi ai Egiptului si comorile Regelui Tutankamon (optional). Pranz pe drum in Cairo, la un restaurant in apropiere de Piramide, apoi intoarcere la Hurghada. Traseul incepe la 01:30 – 2.00 si se termina in jur de 23:00.

Excursie la Luxor (cu autobuzul) – aproxim. 80 euro

Plecare de la hotelul din Hurghada pentru un tur al Templului din Karnak, cel mai bun exemplu de sit arheologic din istoria Egiptului, care a fost dedicat zeului Amoun. Pranz pe drum, la un restaurant in Luxor. In continuare vom traversa raul Nil cu Felucca, o barca de navigatie tipic egipteana, pentru a explora „Orasul Mortilor”, Colosii lui Memnon, ultimele ramasite ale templului lui Amenophis al III-lea, Valea Regilor, maretia grandorii arhitecturii, si Templul Reginei Hatshepsut, singura femeie-faraon care a domnit Egiptul antic, si apoi intoarce la Hurghada. Itinerariul incepe la 4.30-5.00 a.m si se termina la 11:00.

Excursie pentru snorkeling in Insula Giftun – aproxim. 30 euro

Va vom lua de la hotelul din Hurghada pentru o excursie dedicata snorkeling-ului, combinata cu relaxarea pe o insula pustie, in frumoasa Marea Rosie, unde vom face scufundari in diferite locuri care abunda de corali si pesti colorati si vom avea sansa de a inota cu delfinii (nu garantam prezenta delfinilor de fiecare data), bucurandu-ne de activitatile sportive acvatice de pe insula Giftun si parcul national, cu pranz tip bufet deschis la bordul croazierei, apoi ne vom intoarce la debarcader si din nou la hotelul din Hurghada. Excursia incepe la 8 a.m si ne intoarcem undeva la 5-6 p.m.

Safari in desertul din Hurghada cu un Jeep 4×4 pentru admirarea apusului de soare- aproxim. 50 euro/pers

Veti fi preluati de la hotel cu o masina Toyota Landcruiser 4×4 WD, apoi condusi 35 km in desertul de est al Egiptului, intr-un sat de beduini, pentru a vedea modul de viata si traditiile lor, apoi veti merge pe camila si veti fi martori ai apusului de soare uimitor, cu cina barbeque, apa minerala si bauturi racoritoare incluse, apoi va veti bucura de spectacole orientale si cantece folclorice si veti admira stelele noaptea in timp ce ne intoarcem la hotelul din Hurghada. 1001 de nopti spectaculoase (Alf Lela We Lela) fara masa – aproxim. 25 euro/pers

Spectacolul celor 1001 de nopti de la Alf Leila We Leila este un punct de atractie pentru majoritatea turistilor din Hurghada, oferindu-va un amalgam de obiceiuri, traditii si preparate locale. Dansurile din buric, caii si Show-ul plin de lumina si sunet alcatuiesc o noapte de divertisment oriental. Seara incepe optional cu o cina orientala (in stil magrebian-marocan), urmata de un Spectacol plin de sunet si lumina in stilul celor de la Marele Piramide, Templul

Karnak si Abu Simbel. Spectacolul este urmat de o defilare a cailor, unde au loc mai multe acrobatii si demonstratii de calarie. Cel de al treilea show si ultimul este cel al unei dansatoare din buric oriental si Tanura. La sfarsitul serii, vei fi condusi inapoi la hotel.

Manastirile Sfantului Pavel si Sfantului Anton

O alta fata a Egiptului, rar intalnita, este Egipt creștin, copt. O zi întreagă pentru a vizita unele dintre cele mai faimoase mănăstiri copte din Desertul de Est. Începeți călătoria dvs. devreme din Hurghada și veti participa la slujba din manastirea Sfantului Anton Mânăstire sau pur si simplu puteti urca pe munte, pe cele 1.500 de trepte pentru a va ruga in camera Sfântul Antonie din Egipt. Vizitati mănăstirea întreaga și apoi veti lua o pauză pentru masa de prânz și veti continua vizita la Mănăstirea Sfântul Pavel.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT