LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
oliver popa

we ❤️ music

Interviu Oliver Popa: “Îmi doresc să colaborez în general cu oameni talentați”

Anul trecut Oliver & Natalia au lansat piesă :Проститься" pentru care solistul a învățat să cânte în limba rusă. Cum Oliver Popa este la Londra am realizat cu el un interviu despre carieră lui muzicală și viață din capitală Marii Britanii.

WeLoveMusic: Cum te ai cunoscut Natalia și cum a început colaborarea voastră?
Oliver: Am avut plăcerea să o cunosc pe Natalia acum 2 ani. Am început orele de canto împreună și a fost și este o plăcere să colaborăm împreună.

Cum ai reușit să înveți limba rusă și în cât timp?
A fost simplu și greu în același timp. Natalia m-a ajutat mult cu pronunția în rusă. Ea este din Republica Moldova și știe foarte bine să vorbeaasca în limba rusă. Îmi palce mult muicalitatea acestei limbi și sper să mai am ocazia să mai cant în rusă cât de curând.

Ai în plan și alte piese și clipuri?
Am înregistrat de curând coloan sonoră a unui scurt metrj aici în Londra. Este o piesă foarte frumoasă și romantică. Exact ceea ce mă carterizeaza pe mine. Nu este în limba rusă ci în limba engleză. Avem în plan să filmăm un clip cât de curând și să îl lansăm în viitorul apropiat.

Îți dorești o colaborare anume?
Îmi doresc să colaborez în general cu oameni talentați. De la artiști deja consacrați pînă la elevii mei. Este o mare plăcere să împărți scenă cu cei ce simt și gândesc că ține.

Care este locul special din Londra unde îți place să mergi?
Iubesc apă (deși nu știu să înot) și ador să fiu pe un mic vas pe Tamisa. Este cel mai plăcut și relaxant mod de a petrece o zi. Deasemenea ador să merg cât mai des la spectacole. Orice, oricând și oriunde! Este plăcerea mea nevinovată.

Când vei reveni în țară?
Am în plan să vin în vizită spre sfaarsitul lunii mai. Pînă atunci o aștept pe mama să mă viziteze aici și să ptrecem câteva zile.

Cum ai intrat în noul an?
Din păcate, nu am făcut nimic deosebit sau spectaculos nici anul acesta. Pandemia a dat peste cap orice plan. Am stat acasă și am petrecut cu cei dragi online.

Ce îți dorești de la 2022?
Îmi doresc o planetă mai liniștită. O viață mai normală. Visez să pot călători mai mult și mai ușor. Important este să fim sănătoși.

Ai o destinație anume de vacanță pentru anul asta?
La invitația Cunard, îmi voi sărbători ziua de naastere la bordul vasului “Queen Mary 2”. Voi merge cu câțiva prieteni într-o mică croazieră chiar de ziua mea de naștere. Mă bucur să am alături și cativ prieteni care vin special din România să petrecem împreună.

 

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT