LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Connect-R și Raluka la matinalul Bucuresti FM

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/welovemu/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/video.php on line 1143

we ❤️ music

Connect-R și Raluka – „Urmează să scoatem o piesă care e foarte, foarte tare!”

Connect-R și Raluka nu au vrut să treacă neobservată aniversarea de 10 ani de când au colaborat pentru „Aroma”. Astfel, au oferit un cadou cu adevărat special pentru fani, o nouă melodie care bucură urechile ascultătorilor. „Dinainte să filmăm clipul mi-a zis Ștefan (Connect-R) că oamenii o să zică tot felul de lucruri și că nu trebuie să-i bag în seamă”, povestește Raluka despre zvonurile apărute în urma ultimului lor videoclip muzical.

„Raluka este în top 3 interpreți cu care am lucrat, căreia nu trebuie să-i mai explici nimic. Îi arăt textul, linia și în 20 de minute e totul gata”, a spus Connect-R la matinalul Bucuresti FM.
„Eu am nevoie, din când în când, atunci când sunt la studio și înregistrez piese, chiar dacă am experiența asta de studio și știu cum ar trebui să înregistrez o voce și cum ar trebui să sune, îmi doresc de la producătorul piesei să îmi ceară lucruri. Ștefan a fost primul care mi-a cerut lucrurile astea în studio. Lângă el am crescut practic, el este omul de la care am învățat foarte multe lucruri, mai toate chiar. De fiecare dată îmi cerea mai mult de la o înregistare și de fiecare dată reușeam asta pentru că îmi era rușine să nu-l dezamăgesc. Ieșeam din zona de confort datorită lui”, mărturisește Raluka.

Veștile bune continuă pentru fanii celor doi pentru că lucrează la o nouă piesă.

Connect-R la matinalul Bucuresti FM
Connect-R la matinalul Bucuresti FM

 

„Mi-a pus Ștefan o piesă acum câteva zile, pe care urmează să o scoatem la un moment dat, nu acum, care e foarte, foarte tare!”, ne povestește cu entuziasm artista.

Raluka la matinalul Bucuresti FM
Raluka la matinalul Bucuresti FM

„Ca planuri de viitor, vreau să mă duc pe la Ștefan pe la studio și să mai facem niște piese”, se amuză Raluka.
Connect-R are un an foarte încărcat dar face totul cu mult drag.
„Pe 7 aprilie se lansează colecția mea de NFT-uri. Cu muzica are treabă și colecția aceasta de NFT-uri, care vine să ofere ceva ascultătorului. Pentru prima oară în România cineva dă din propriile drepturi de autor, le transformă în acțiuni, pentru cine vrea să cumpere. Practic, când îmi vor intra mie banii pe drepturi de autor, îți vor intra și ție”, explică Connect-R.
„Pe 9 iunie vă aștept pe toți la Arenele Romane, la Ziua lui Ștefan, concertul pe care l-am început în 2019 la Sala Palatului”, încheie artistul.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT