LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Olga Verbitchi

we ❤️ music

Olga Verbițchi încheie lista concurentelor care intră în lupta pentru Cea mai stilată vedetă din România!

Cel de-al șaptealea sezon “Bravo, ai stil!”, care va începe în toamnă, la Kanal D, va reprezenta călătoria transformațională, “Metamorfoza” celor nouă concurente care au spus “Da!” celei mai frumoase provocări stilistice. Printre ele si Olga Verbițchi, fosta castigatoare "X Factor"

Celebritatea le-a adus în concurs. Eleganţa le susține în luptă. Stilul le va decide victoria! Olga Verbițchi se va alatura concurentelor celui de-al șaptelea sezon „Bravo, ai Stil!”, alaturi de celelalte personalități care au răspuns celei mai frumoase și transformaționale provocări stilistice, în cel de-al șaptelea sezon al fashion reality-ului devenit trendsetter pe piața media din România.

Olga Verbițchi este o tânără cântăreață, care la doar 20 de ani se bucură deja de recunoașterea unui public larg, atât în Republica Moldova, țara de proveniență, cât și în România. Este absolventă a Liceului de Arte din Chișinău, studentă la Actorie, în București, pasionată de muzică, în toate manifestările ei, și de dans. A colaborat cu artiști precum Damian Drăghici, Kio și DJ Sava. Aflată mereu în căutarea noului și a esteticului, Olga speră să își definească și rafineze stilul în cadrul competiției „Bravo, ai stil! Celebrieties”. „Particip la <Bravo, ai stil! Celebrities> pentru experiența în sine și din dorința de a evolua; de mică, de când am început să cânt și am intrat în lumea artistică, am realizat că trebuie să dețin „tot pachetul”, iar stilul face parte din acesta. Este important să ai o anumită imagine coerentă, care să fie ca un mesaj către publicul tău, să te pui în valoare și prin ceea ce alegi să porți, iar alegerile vestimentare să nu fie în contradicție cu tine, ci dimpotrivă, să te reprezinte. Sper că o sa mă descurc bine, îmi place să învăt, să încerc lucruri noi”, a declarat Olga Verbițchi.

Olga Verbițchi și se alătură astfel celorlalte concurente deja anunțate: Anda Adam, Nicoleta Nucă, Ioana Filimon, Otniela, Ruxi, Sensy, Mădălina Pamfile si Carmen Negoiță. Nouă concurente celebre, puternice, vocale, susținute de comunități întregi de fani din online, pregătite să își expună alegerile vestimentare în fața publicului și să își argumenteze alegerile se lansează în cea mai așteptată bătălie stilistică a toamnei, în cel de-al șaptelea sezon „Bravo, ai stil!” – „Metamorfoza”, show-ul perfect, strălucirea supremă!

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT