LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
NOOR și OL!VE x Bebegim

we ❤️ music

NOOR și OL!VE, doi artiști nonconformiști aduc vara aceasta în playlisturi cu „Bebegim”

NOOR și OL!VE sunt cei doi artiști super fresh care aduc vara aceasta în playlisturi „Bebegim”, o piesă cu un mesaj romantic pentru cei care aleg să iubească necondiționat. Cu versurile în franceză și muzica compuse de către cei doi artiști alături de Catană Ionuț, Seniuc Sorin Adrian și Miron Alexandra, „Bebegim” este o piesă sensibilă ce are la bază o poveste de iubire intensă și plină de pasiune.

NOOR aka Raul Eregep a surprins pe toată lumea când a apărut pe scenă împreună cu Havana pentru a cânta piesa „Mon amour”, iar de atunci face parte din proiect, alături de care a lansat „I Lost You”, „Big Love” (împreună cu Yaar și Kaiia), „Broken Heart” (feat. Yaar), „Perfect Kiss” (alături de Yaar și Kaiia) și „Last Night”. Au urmat „Serenata Mexicana”, o piesă cu un sound cool, despre acea poveste de dragoste pe care o auzim încă din băncile școlii, „Crazy Love”, alături de Ioana Ignat și „Tatoué” (alături de Lidia Buble), un single în limba franceză cu un sound exotic.
OL!VE a demonstrat că se poate, atunci când vrei cu adevărat. Chiar dacă a renunțat la canto pentru a se ocupa mai mult de școală, nu a renunțat la visul ei și s-a pregătit singură acasă. Acestea au fost cuvintele cu care a pășit pe scena unuia dintre cele mai urmărite emisiuni de talent show unde a ajuns până în finală, iar cu vocea ei a ridicat sala în picioare și a emoționat o țară întreagă. Pasionată de muzică, în special de rock, a început să ia lecții de chitară la Liceul de Artă din Piatra Neamț, iar la vârsta de 12 ani s-a apucat de canto.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT