LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Golan lansează EP-ul II

we ❤️ music

Golan lansează EP-ul „II”

Golan lansează EP-ul intitulat „II" (2), material discografic ce conține remake-uri pentru două dintre cele mai îndrăgite hit-uri ale trupei.

EP-ul „2” este primul material discografic dedicat în totalitate scenei de club și este scris, compus și produs de către membrii trupei, având în total șase piese. Acesta este primul material dintr-o viitoare serie de release-uri axate pe acest segment.
Streaming Link: https://golan.lnk.to/-II-PR
„II” include trei piese noi „Top Cats”, „On It” și „Strangers In The Night”, dar și remake-uri ale pieselor „Rocket Love”, „75” și „Breathe In”. „Rocket Love” este cea mai cunoscută și mai ascultată piesă a trupei, având aproape 2 milioane de stream-uri pe Spotify, iar „75” feat. Valeria Stoica a ajuns până pe primele locuri în Top 50 viral – România după lansarea sa.
Tracklist „II”:
75 – Rework
Top Cats
On It
Breathe In – Rework
Strangers In The Night
Rocket Love – Rework
Recunoscută pentru interpretările live de excepție, Golan este cea mai de succes trupă electro din România. Pe lângă lansarea unor piese electro antemice, Golan a susținut sute de live-performance-uri anual și, de-a lungul timpului, a participat alături de Parov Stelar în cadrul turneului lor european, în plus față de participarea la festivaluri precum Sziget Festival, Frequency Festival, Europa Vox, Releaste Atena, Electric Castle, Untold, Eurosonic, BUSH și multe altele. De asemenea, Golan a susținut concerte denumite Golan Symphonic, la Arenele Romane.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT