LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
killa fonic - steak

we ❤️ music

Killa Fonic a scos al doilea single de pe albumul următor TERRA VISTA – „Steak”

Killa Fonic lansează la mai puțin de o săptămână al doilea single de pe albumul TERRA VISTA. Primul single “Moscova” poate fi ascultat și vizionat pe toate platformele, iar de astăzi putem viziona videoclipul piesei “Steak”. Melodia reprezintă o declarație de dragoste într-un stil caracteristic și intrigant cu care Killa ne-a obișnuit. Subtilitățile sunt rezervate celor ce ascultă piesa de mai multe ori.

Albumul conține 12 trackuri în care se vor observa rădăcinile adânci ale hip-hop-ului, dar însoțite de particularitățile lui Killa cu care ne surprinde de ani de zile. TERRA VISTA este un album puternic și vocal în care subiectele sensibile nu vor fi ocolite. Pe material vor fi prezente colaborări cu EMAA, Rava și Xeno.
Muzica a fost compusă de Killa Fonic, Alex Ghinea (911) și Costel Dominteanu, iar versurile de către Killa Fonic. Producția piesei a fost asigurată de Costel Dominteanu, Alex Ghinea (911) și Killa Fonic. Videoclipul a fost scris și regizat de Killa Fonic, DOP și editor a fost Silviu Crăciun, iar producția a fost asigurată de Global Records prin Stefania Gabor și Alice Halpert. Acest videoclip este parte dintr-o poveste mai amplă ce va continua cu următoarea lansare.
Killa Fonic are un stil unic în România. Este descris de onestitatea sa brutală și videoclipurile artistice. Are capabilitatea de a se transpune în multiple genuri muzicale cu o lejeritate de neegalat. Killa Fonic a făcut parte din proiectul Șatra B.E.N.Z. cu care a lansat albumele O.$.O.D. 1 si 2. Din 2019 a părăsit grupul și a început cariera exclusiv solo. Toate lansările lui au avut impact asupra zonei urbane, dar o parte din ele au depășit granițele și au fost auzite de publicul mare la TV și Radio. Printre ele putem aminti de „Bambolina” feat. Carla’s Dreams, „Miami Bici”, „Go Gettas” feat. NANE & Azteca &bbno$, „MAMBO”, „Richie Rich”, „NIMENI”, „Lucifer”, „HAOLO” feat. NANE. Pe lângă numele menționate anterior a colaborat cu ADDA, Irina Rimes, Damian Drăghici, Raluka, Smiley, DOC, Connect-R, Liviu Teodorescu, AMI și mulți alții.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT