LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru

we ❤️ music

Ce ar trebui să știți despre Ana Maria Mărgean, câștigătoarea sezonului 11 din “Românii au talent”

Puștoaica Ana Maria Mărgean a câștigat vineri seară marele trofeu "Românii au talent", premiul în valoare de 120.000 de euro și titlul de cel mai talentat concurent. Ce face tânăra cu banii aflați în continuare.

Într-o finală spectaculoasă, Ana Maria a reușit să ajungă la inimile oamenilor prin vocea ei incredibilă și abilitățile de ventrilocie și să-i convingă pe telespectatori că merită votul lor și șansa de a triumfa. Pe locul 2, în urmă voturilor primite, s-a clasat GIM care a obținut premiul de 20.000 euro, iar pe locul 3, după ce au șocat prin mișcările lor, s-au aflat Art of Robots, care au câștigat 10.000 euro. Aceștia au oferit momente de neuitat și au demonstrat că visele merită recompensate. Tot atunci, a fost desemnat și câștigătorul premiului de originalitate de 10.000 de euro. După o săptămână de vot, telespectatorii au ales să-i susțină pe cei de la Art of Robots. ”Nu am crezut că pot ajunge atât de departe. Am foarte mari emoții și nu mă pot opri din plâns. Este, cu siguranță, cea mai frumoasă zi din viața mea. Această experiență a însemnat totul pentru mine, am trăit fiecare clipă”, spune ea. Dacă va mai amintiți tânăra ne-a acordat un interviu în exclusivitate acum câteva luni din care va oferim câteva pasaje.

Interviu Ana Maria Mărgean

De când ai început să cânți?

De la vârsta de 5 ani cânt. Am ureche muzicală și sunt autodidactă, cânt de mică.

Cum ți-ai descoperit talentul de ventriloc?

Cochetez de un an cu ventrilogia și mă uităm pe Youtube la cei de afară. Era un fel de pasiune, nu făceam ceva profesional atunci, mi-a plăcut extrem de mult și am vrut să învăț cu singura femeie din România care face ventrilogie, Crina, profesoara mea. A acceptat să împartă această artă cu mine, ea fiind un actor ventriloc profesionist.

Cum s-a născut păpușa asta cu care ai fost la concurs? Ai mai multe?

Eu am început prima oară să lucrez cu șosete. Acelea au fost primele “păpuși”. Prima mea păpușă a fost Cerasela Dragonela, o păpușă din Jurasic World, era a fratelui meu și cu ea am început.

Cu cine faci în continuare canto?

Cu profesoară mea, Ava, Andreea Avarvari, a fost semifinalistă la “Vocea Romanei”.

Ce planuri muzicale ai pentru următoarea perioadă?

Să vedem ce se întâmplă cu virusul asta… Am lansat o piesă, un cover, cu David Dobrincu și am niște piese în lucru și aș vrea să le lansez în curând.

Ce ai face cu marele premiu de la “Românii au talent” dacă l-ai câștiga?

Am atât de multe planuri. Sincer, cel mai mult, îmi doresc un cățeluș care costă un pic mai mult, din rasa pomeriană. Orice fel de cățel ar fi potrivit pentru că îmi plac toți cățeii. Și aș vrea să am showul meu în Las Vegas, trebuie să o scoată cineva pe Celine Dion la pensie (râde) și aș vrea să investesc în educația mea muzicală. Și să am cât mai multe proiecte legate de muzică.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT