LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru

we ❤️ music

Feli a înregistrat imnul Marii Sărbători a Prințeselor Disney – “Chiar de azi”

Colaborare de senzație între îndrăgita interpretă Feli Donose și echipa celor de la Disney care au lansat următoarea etapă a ”Marii Sărbători a Prințeselor” o înițiativă globală care promovează curajul și bunătatea în rândul copiilor.

Fanii pot asculta pe cele mai cunoscute platforme de muzică o melodie special pregătită pentru această ocazie, intitulată „Chiar de azi” și interpretată de talentata Feli. Solista a fost unul dintre cei douăzeci de artiști din întreaga lume care au înregistrat o versiune a melodiei în limbile lor materne. Cântecul ”Chiar de azi” e plin de pasiune și încurajează la crearea unei lumi mai bune, prin curaj și bunătate, calități pe care prințesele și reginele Disney le inspiră fanilor din întreaga lume. Melodia este imnul campaniei ”Marea Sărbătoare a Prințeselor” ce se va desfășura pe parcursul întregului an. Versurile melodiei completează perfect vocea energică a artistei. Feli a demonstrat în numeroase rânduri prin muzică, curaj și putere interioară, inspirându-i și pe fani să îndrăznească să își atingă adevăratul potențial. Videoclipul piesei include fragmente din celebrele filme animate Disney cu prințese care au fost punctul de pornire al acestei inițiative. “Odată ce am devenit mamă, îmi sunt și mai clare valorile pe care vreau să le transmit în lume prin muzică mea: curaj, loialitate și iubire. Vreau ca fetița mea să aibă curajul să își umeze drumul către sine și să răspândească bunătate în jurul ei, la fel ca prințesele Disney. Sper că prin această piesă să duc cât mai departe mesajul ca orice act de bunătate contează și contribuie la crearea unei lumi mai bune pentru fiecare dintre noi.” a afirmat Feli.

La începutul acestei luni, în cadrul campaniei Marea Sărbătoare a Prințeselor, a fost lansată o colecție digitală de povești cu prințesele Disney. Poveștile sunt gândite să inspire copiii prin aventurile și valorile acestor personaje îndrăgite, care demonstrează, fiecare în felul lor, importanța curajului și a bunătății în situații dificile. Colecția ”Povești despre curaj și bunătate” va putea fi descărcată gratuit de pe site-ul www.disneyprincessstories.ro până la sfârșitul lunii august. La această campanie a contribuit și actrița Dana Rogoz care și-a împrumutat vocea pentru una dintre poveștile din colecție.

Ce este “Marea Sărbătoare a Prințeselor”?

”Marea Sărbătoare a Prințeselor” este o inițiativă globală dedicată curajului și bunătății, calități pe care prințesele și reginele Disney le inspiră fanilor din întreaga lume. Poveștile prințeselor și reginelor Disney continuă să farmece și să ofere lecții valoroase generațiilor viitoare. Acestea ne învață să nu judecăm o carte după coperta să, să nu ne temem să mergem dincolo de recif. Ele susțîn că avem puterea de a depăși toate temerile. Ele arată că soarta este în mâinile noastre și că putem schimbă lumea din jurul nostru prin acte de bunătate și curaj. Acestea sunt lecții care merită sărbătorite!

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT