LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
ava

we ❤️ music

Interviu Ava: “Mă gândeam să particip la un concurs de talente în afară țării noastre”

Fosta concurentă de la "Vocea României", colaboratoare a lui Smiley, Andreea Avarvari, pe numele de scenă Ava, are acum elevi la "Românii au talent".

Ava ne-a povestit într-un interviu exclusiv pentru WeLoveMusic despre pasiunea ei pentru muzică, proiecte și elevii ei.

WeLoveMusic: Ești foarte ocupată, am văzut, în ultima vreme..

Ava: Am ales să fiu foarte ocupată pentru că am ales să am foarte multe proiecte, să compun foarte multă muzică, atât pentru mine cât și pentru o generație nouă.

Știu că și predai și ai mulți elevi care au devenit cunoscuți…

Am și o școală de canto care se numește Music City, am vrut să adun tinere talente pe care am vrut să le ajut să se lanseze în lumea muzicală. Nu le-am promis foarte multe lucruri, în schimb le-am promis că îi pot învață tot ceea ce știu eu și că ceea ce-mi folosește mie ca artist, adică să muncesc zi de zi la o variantă de-a mea mai bună, să creez muzică, care să mă reprezinte pe mine ca artist 100% chiar dacă pot pătrunde mai ușor sau mai greu în lumea muzicală, pentru că ne putem folosi de platformele online care sunt la îndemână oricui în 2021, și putem să devenim virali prin momente unice și autentice.

Sunt foarte mulți elevi de ai tăi care au devenit cunoscuți precum David Dobrincu, Ana Maria Mărgean, Lady V..  și mai sunt destui…

Îmi place foarte mult să le transmit mesajul acesta sincer și să înțeleagă că totul vine din suflet, și că dincolo de talent, pe care îl consider că e un procent  de 10%, 90% reprezintă muncă, echilibru și dorința de a fi constant.

Ai lansat o piesă cu Connect R și un cover cu David Dobrincu…

O piesă cu Connect R, “Emoții” care urmează să fie promovată, am lansat o online și am vrut să văd părerea oamenilor despre ea…. e extraordinară. Nu am ținut cont de niciun curent muzical, din perioada asta actuală, pentru că mi-am dorit, poate mă repet, să fiu autentică, să creez muzică pe care o simt 100% și de ce nu, pe viitor, îmi doresc să mi vând biletele mele la concertele mele, Ava. Probabil la un nivel mai mic, și de ce nu, la Arenele Române sau Sala Palatului.

E important să ai încredere în tine….

Am încredere în mine foarte mare și am zis să iau lucrurile astea pas cu pas, pentru că artiștii au așteptări foarte mari și de acolo vin dezamăgirile, și cumva pandemia m-a învățat să fiu cu picioarele pe pământ și să iau lucrurile pas cu pas fără să am așteptări, să trăiesc prezentul.

Înainte de pandemie făceai parte din trupa de baking vocals a lui Smiley…

Chiar înainte de pandemie am ieșit din trupa lui Smiley, în luna februarie, înainte de ziua mea.

Apropo de ziua ta, a fost de curând și am vrea să știm dacă ai primit ce ți-ai dorit?

De ziua mea am primit cel mai frumos lucru din viața mea, anume că sunt foarte iubită și apreciată de mulți oameni despre care nu mă așteptăm.

Ce urmează pentru tine?

Urmează foarte multă muzică și va promit multe surprize muzicale și proiecte noi.

Te-ai mai gândit să mai mergi la “Vocea României” sau “Românii au talent”?

Nu cred că voi mai participa la niciun concurs de talente în România, am participat la Voce și am ajuns destul de departe. Dar de ce nu, mă gândeam să particip în afară țării noastre și s-ar putea să mă vedeți. Dar încă nu m-am hotărât, nu am niciun plan, mi s-a tot propus, iar oamenii apropiați mi-au spus să merg prin alte țări.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT