LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
ANA MARIA MARGEAN

we ❤️ music

Interviu: Ana Maria Mărgean: “Cu banii de la “Românii au talent” mi-aș lua un cățel scump și i-aș investi în mine”

La doar 11 ani Ana Maria Mărgean a devenit cunoscută după ce a obținut Golden Buzz ul la "Românii au talent", din partea Andrei

Puștoaica are o voce deosebită și face și ventrilocie – astfel că a cucerit-o pe Andra, care a trecut-o în semifinală. Am aflat mai multe despre Ana Maria după ce i-am luat un interviu exclusiv.

WeLoveMusic: Cum este pentru tine celebritatea asta căpătată peste noapte de la “Românii au talent”?

AnaMaria Mărgean: Nu mă așteptăm la așa ceva, s-a întâmplat foarte repede. Mi-au crescut urmăritorii peste tot, nu mă așteptam să crească așa de mult. A fost ceva wow. Celebritatea este destul de mare, pentru vârsta mea mă simt extraordinar.

Nu ai avut atât de mulți urmăritori nici când ai avut piesele tale puse pe Youtube?

Am avut câțiva susținători, urmăritori dar cu “Românii au telent” au crescut foarte mult, mai ales pe instagram.

De când ai început să cânți?

De la vârsta de 5 ani cânt. Eu am ureche muzicală și sunt autodidactă, eu cânt de mică. Ascultăm de mică de două ori melodiile din mașină și le învățăm iar apoi le cântam pe de rost. Nu conta în ce limbă erau, spaniolă, franceză și ce notă erau. Nu eram atât de bună la teoria nuzicală însă nu știam toate notele dar le rețineam foarte repede.

Cum ai ajuns la canto?

Părinții mei au decoperit că am talent înnăscut. Și ei au decis să mergem la o oră de canto și mi-a plăcut foarte mult. Eram un pic pe lîngă, nu știam ce se întâmplă, nu mai făcusem profesional și a fost ceva foarte frumos pentru mine și am continuat. Iar cu ventrilocia se face un an de zile.

Cum ți-ai descoperit talentul de ventriloc?

Eu cochetez de un an cu ventrilogia și mă uităm pe Youtube la cei de afară. Era un fel de pasiune, nu făceam ceva profesional atunci, Mi-a plăcut extrem de mult și am vrut să învăț cu singura femeie din România care face ventrilogie, Crina, profesoara mea. A acceptat să împartă această artă cu mine, ea fiind un actor ventriloc profesionist.

Cum s-a născut păpușă asta cu care ai fost la concurs? Ai mai multe?

Eu am început prima oară să lucrez cu șosete. Acelea au fost primele “păpuși”. Prima mea păpușă a fost Cerasela Dragonela, o păpușă din Jurasic World, era a fratelui meu și cu ea am început.

Cu cine faci în continuare canto?

Cu profesoară mea, Ava, Andreea Aarvari, a fost semifinalistă la “Vocea Romanei”. E foarte drăguță, este foarte bună pentru mine, ne înțelegem foarte bine și aș vrea să fac toată viața cu ea fiind o profesoară foarte bună.

Ea te sfătuit să mergi la “Românii au talent”?

Eu am mers la “Românii au talent” de mai multe ori dar nu eram pregătită și nu am trecut mai departe. Am fost preselecții și probabil nu eram pregătită. Dar și ea mi-a zis că ar fi o idee bună să particip la “Românii au talent”. Am trecut mai departe acum și oamenii care au decis să trec mai departe au fost impresionați că eu pot să vorbesc și să cânt fără să mișc buzele.

Ce planuri muzicale ai pentru următoarea perioadă?

Să vedem ce se întâmplă cu virusul asta… Am lansat o piesă, un cover, cu David Dobrincu și am niște piese în lucru și aș vrea să le lansez în curând.

Ce ai face cu marele premiu de la “Românii au talent” dacă l-ai câștiga?

Am atât de multe planuri. Sincer, cel mai mult, îmi doresc un cățeluș care costă un pic mai mult, din rasa pomeriană. Orice fel de cățel ar fi potrivit pentru că îmi plac toți cățeii. Și aș vrea să am showul meu în Las Vegas, trebuie să o scoată cineva pe Celine Dion la pensie (râde) și aș vrea să investesc în educația mea muzicală. Și să am cât mai multe proiecte legate de muzică.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT