LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Alexandra Stan & NERVO au lansat remixul piesei “Come Into My World”, realizat de Rose All Day Nervo

Alexandra Stan și NERVO revin cu o nouă variantă a hit-ului “Come Into My World”, prin remixul “Rose All Day NERVO Remix”.

Faimoasele surori DJ din Australia, NERVO, ne surprind cu un take fresh al single-ului original, o îmbinare de sound-uri disco și electro, cu un late summer vibe ce îți dă acea stare de nostalgie de început de toamnă dar, totuși, nu te lasă să părăsești ringul de dans.

Single-ul “Come Into My World” se dovedește a fi deja un real succes, fiind difuzat de peste 2000 de radio-uri din întreaga lumea și urcând până pe poziția 4 a clasamentului iTunes Japonia. Alexandra și-a făcut debutul în muzică alături de MediaPro Music, când a lansat single-ul “Lollipop / Param Pam Pam”. Ulterior, au urmat single-uri ca “Mr. Saxobeat”, “Lemonade” sau “Get Back (ASAP)”. La 10 ani distanță, artista a reintrat în portofoliul Universal Music România & MediaPro Music. Alexandra Stan a cucerit întreaga lume cu hitul „Mr. Saxobeat”, iar în 2019 a aniversat 10 ani de activitate muzicală. De-a lungul carierei sale, artista a lansat patru albume (Saxobeats, Unlocked, Alesta, Mami), cu zeci de single-uri de top, a avut colaborări cu artiști ca Daddy Yankee, Havana, Mohombi sau Manuel Riva și a strâns o comunitate online de peste 6,5 milioane de fani.  Alexandra cucerește publicul prin naturalețe și creativitate. Artista, originară din Constanța, România, a fost și este foarte ascultată în toate colțurile globului. Un exemplu recent este hitul “Mr. Saxobeat” care a atins pragul de 250.000.000 de ascultări pe Spotify, fiind singura piesă a unui artist român care reușește această performanță. În același timp, canalul de YouTube al artistei a depășit 1 milion de abonați.

În plus, Alexandra cucerește publicul şi prin melodiile lansate, dar şi prin videoclipurile pline de metafore. Recent, Alexandra a colaborat cu Nosfe, Sak Noel și Loz Tios pentru melodia “Tembleque”, iar în prima parte a anului 2021, Alexandra Stan a lansat un single în limba română, „Aleasă”, la un an distanță de hitul „Obsesii”, melodie care se regăsește în continuare în topul celor mai difuzate piese din România.

De la compozitoare la artiste și de la super fani la super staruri, primul duo de surori din muzica electronică, Mim și Liv NERVO au avut o ascensiune fabuloasă pe scenă internațională, ajungând chiar în epicentrul acesteia. Acest duo dinamic, foarte talentat, este cel mai bine clasat printre femeile DJ la nivel global, fiind votat de către multitudinea de fani loiali pe poziția cu numărul 16 în importantul top al DJ Magazine – „Top 100 DJs”, în timp ce continuă să se claseze pe prima poziție că singurele femei DJ din lume.

Surorile NERVO, originare din Autralia, au ajuns faimoase prin talentul de compoziție, realizând hit-uri pentru artiști precum Kylie Minogue, Ke$ha, The Pussycat Dolls, Afrojack, Steve Aoki, Armin Van Buuren,and Miley Cyrus (Hannah Montană), printre mulți alții. Au primit și un premiu Grammy pentru piesă „When Love Takes Over”, a lui David Guetta în colaborare cu Kelly Rowland.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT