LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Vanotek - Happier

we ❤️ music

Vanotek lansează ”Happier”, cel mai recent single cu sound retro synth wave și vibe de vară

Vara continuă cu cel mai recent single Vanotek ”Happier”, care are un sound funk dance, melancolic și sensibil. Piesa a fost compusă și produsă de Vanotek, mix și master Sergiu Musteață, iar videoclipul a fost regizat de Edward Aninaru, DoP - Shivashish Ahuja

”Happier” e acea piesă care însoțește zilele de libertate și de bucurie de a trăi viața la maximum”, a spus Vanotek. Anterior acestui single, Vanotek a prezentat single-ul ”Weekend” în colaborare cu Veve Milah, o piesă dance, în engleză și spaniolă, ca o zi de vară, cu o doză de optimism și energie. Anul trecut, Vanotek a lansat ”Someone” feat. Denitia și a produs cele două piese de la Bastard! – ”You Lose” și ”F..k That”.

”F..k That” a fost extrem de bine poziționată în topul Shazam Rusia, unde a ajuns până pe locul 1, devansând artiști precum The Weeknd, Dua Lipa, dar și în clasamentele radio de acolo, iar în top Shazam Global, a fost pe locul 21. Pe YouTube, piesa are peste 10 milioane de vizualizări.

Vanotek este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați producători din România, câștigător al discului de platină pentru ”Tell Me Who” în Rusia și CIS.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT