LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
d4vd x Placebo Effect

we ❤️ music

d4vd a lansat single-ul “Placebo Effect”

d4vd a lansat single-ul “Placebo Effect”. Piesa plină de capriciu îl aude pe d4vd împărtășind o experiență de dragoste neîmpărtășită, setată pe instrumente ambientale pline de jale, în timp ce își dă seama că ceea ce a simțit a fost doar un efect placebo al lucrurilor reale.

Acest single este o piatră de temelie pentru debutul lui d4vd în 2023 și un semn că vor urma mult mai multe în acest an. Anul trecut, d4vd a lansat două single-uri foarte apreciate, care au urcat în topuri, hitul „Romantic Homicide” și balada de plajă, care se dezvoltă lentă, „Here With Me”. d4vd a fost numit recent unul dintre cei 23 de artiști ai lui Zane Lowe, de urmărit în 2023 și a fost numit artist erou pentru Amazon Music’s Artists to Watch 2023.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/PlaceboEffectPR

După ce s-a confruntat cu grevele privind drepturile de autor pe canalul său de YouTube de jocuri, d4vd a început să înregistreze propria sa muzică în dulapul surorii sale în aplicația BandLab. El rămâne fidel începuturilor sale de bricolaj, în timp ce continuă să lanseze single-uri care sfidează genul, cu influențe variind de la R&B la Indie Rock.

Pe 17 februarie, d4vd va porni în turneul său de debut, care s-a epuizat complet la câteva minute după ce a fost pus în vânzare. Acesta va începe turneul la White Oak Music Hall din orașul său natal, Houston (17 februarie), înainte de a se îndrepta către The Echo din Los Angeles (21 februarie). Apoi se oprește la The Lower Third din Londra (21 februarie), Point Éphémère din Paris (1 martie) și Baby’s All Right din New York (3 martie), înainte de a încheia turneul în Toronto la Drake Underground (6 martie).

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT