LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
florianrus - Flacăra mea geamănă

we ❤️ music

florianrus lansează cea de-a doua piesă de pe noul EP – „Flacăra mea geamănă”

florianrus lansează „Flacăra mea geamănă”, cea de-a doua piesă din cele patru de pe EP-ul cu același nume. „Flacăra mea geamănă” reprezintă esența acestui EP, fiecare piesă lansată având un nou nivel de intensitate muzicală, către o zonă extrem de sensibilă și intensă din punct de vedere al experiențelor, acestea urmând să fie lansate o dată la două săptămâni până la finalul verii.

„<<Flacăra mea geamănă>> vorbește despre pasiune. Despre oameni care ard la fel, se oglindesc sufletește și despre dependența pe care o dă o astfel de întâlnire” ne spune florianrus.

Piesa a fost scrisă și compusă de către florianrus, Bogdan Todor și Alexandru Turcu, producția finală fiind realizată de către Alexandru Turcu.

florianrus este unul din cei mai căutați songwriteri din România. În 2019, a lansat împreuna cu Mira piesa care a avut cele mai multe difuzări la radio din acel an cu 10 săptămâni de locul întâi – “Străzile din București”. La sfârșitul anului 2021, Florian lansa alături de JO piesa “Dacă m-ai iubit cândva”, care s-a bucurat de sprijinul celor mai mari radiouri din țară, încă de la lansare. Recent, noul single „Partea mea de vină” se bucură de un real succes, fiind prezent în toate playlisturile radiourilor și în Top 10 Weekly Radio Charts Media Forest săptămâni la rând.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT