LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
SCORPIONS a lansat albumul Rock Believer

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/welovemu/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/video.php on line 1175

we ❤️ music

Trupa Scorpions revine cu albumul „Rock Believer“

Probabil cel mai decisiv moment al procesului de creare al celui mai recent album incredibil al trupei SCORPIONS, Rock Believer, a fost transpus de către Klaus Meine, care a scris versurile pieselor de pe album, în track-ul „Gas In The Tank”.

„Înainte să începem să lucrăm la noul album, ne-am întrebat: Mai este suficientă benzină în rezervor?”. Oare mai este posibil ca o trupă, a cărei carieră muzicală va număra cincizeci de ani de la lansarea primului album fenomenal, Lonesome Crow, până la materialul discografic Rock Believer, să aibă aceeași forță brută, care este necesară pentru a crea și înregistra atâtea piese noi? Nu sunt oare de ajuns cele 18 albume până în prezent și nenumăratele premii câștigate pe tot mapamondul pentru acești muzicieni neobosiți? Mai este suficientă „benzină” în rezervor pentru a continua drumul? Unul dintre cântecele trupei oferă răspunsul la toate aceste întrebări: “Let’s play it louder play it hard, Laid back and a little dark, Give me a dirty riff my friend, There’s gotta be more gas in the tank”, a spus Meine.

Asculta albumul: https://umusic.lnk.to/ScorpionsRockBelieverDLXPR

Rezultatul constă în 16 piese captivante, versurile fiecărui track în parte redând o mică poveste. Poveștile sunt prezentate într-un mod inedit, îmbinând amprentă inconfundabilă a trupei SCORPIONS de la începutul anilor 1980 cu producții care țin pasul cu trendurile actuale. Resursele inepuizabile de inspirație ale trupei de-a lungul carierei reprezintă o comoară neprețuită, construind o legătură indestructibilă între trecut și prezent. Comentariile lui Klaus Meine referitoare la piesa „Roots In My Boots” pot fi generalizate pentru întregul album: „Noul material discografic ne surprinde întoarcerea la origini. Noi doar am vrut să readucem la suprafață ADN-ul SCORPIONS originar – linii melodice puternice și riff-uri surprinzătoare. Am încercat să îmbuteliem acel sentiment și să-l aducem în studio, când, în sfârșit, am reușit să cântăm împreună, toți cinci în aceeași încăpere. Mikkey Dee aduce în trupă multă energie și distracție.”

Binele care se găsește în rău, precum susținea filosoful și profesorul de la Stanford, Paul Watzlawic, a fost subiectul care a stat la baza acestui album extraordinar. Procesul de creare al acestui material discografic a pornit de la un experiment: „Pentru prima dată, am primit versurile de la Klaus și a trebuit să compun muzica pentru ele”, a spus Rudolf Schenker. „Întotdeauna fusese invers până atunci, mai întâi muzica, apoi versurile”. „Practic am fost de acord să compunem doar câteva balade, precum “When You Know (Where You Come From),” a adăugat chitaristul trupei, Matthias Jabs, care a scris „Hot And Cold” și „Crossing Borders”. Albumul a fost produs de către trupă, cu ajutorul lui Hans-Martin Buff.

SCORPIONS este una dintre cele mai importante trupe rock din ultimele decenii, care a înregistrat vânzări de peste 120 de milioane de albume până în prezent, a avut peste 5.000 de concerte și a lansat legendara piesă Wind Of Change, care a dominat topurile internaționale și care este, și în ziua de astăzi, cel mai bine vândut single la nivel global al unui act muzical german. Cel mai recent album al trupei, Rock Believer, a fost lansat via Vertigo, pe 25 februarie 2022.

Rock Believer, crezul noului album, va fi și pseudonimului turneului din 2022. În martie și aprilie 2022, trupa va cânta la Planet Hollywood Resorts & Casino în Las Vegas, iar apoi va începe turneul în Europa în iunie, cu câteva spectacole în Germania, urmate de alte concerte pe tot mapamondul, care urmează să fie anunțate curând.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT