LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Interviu: Andrei Ștefan “Cu LaLa Band și “Pariu cu viața” am trăit cele mai frumoase momente cât pentru o viață”

După ce în 2008 a participat la "Dansez pentru tine" și a câștigat împreună cu Giulia Anghelescu, Andrei Ștefan a dat lovitura cu un nou proiect după trei ani.

Tânărul a făcut parte din proiectele LaLa Band și serialul “Pariu cu viața”, de la care au trecut 10 ani. Despre aceste proiecte am stat de vorbă cu Andrei iar ce a ieșit puteți citi în continuare.

WeLoveMusic: Anul acesta se împlinesc 10 ani de când s-a lansat LaLa Band și “Pariu cu viața”. Ce îți amintești de perioada aceea?

Andrei Ștefan: Daaa, 10 ani, incredibil! Parcă a fost anul trecut! Chiar am început să mă uit din nou la serial și îmi amintesc fiecare moment, nu îmi vine să cred că a trecut așa repede timpul! Îmi amintesc de repetiții, de fiecare moment muzical, de concerte, de glumele noastre de pe platou, de atmosfera de la filmări, de întâlnirile cu fanii… Am trăit cele mai frumoase momente cât pentru o viață! Și e minunat că până și acum, la 10 ani de când s-a lansat trupa, încă primim poze și mesaje de la fani, care ne spun că le e dor de noi și că au crescut odată cu noi. Înseamnă că am rămas în inimile lor și asta contează enorm pentru noi.

Tu ai participat înainte la “Dansez pentru tine”… Dar ce ai făcut înainte?

Îmi plăcea să dansez de mic. Am filmări când dansam pe muzica lui Michael Jackson încă din grădiniță! Era idolul meu atunci… Înainte de concurs fusesem la școala de dans a lui CRBL (Big Bounce), unde făceam street dance, apoi în facultate am făcut puțin dans sportiv, tot din plăcere, neștiind că urma să mă înscriu în concurs. M-a ajutat însă foarte mult, cât să cunosc aproape fiecare stil de dans în linii mari. Însă la Dansez a fost totul la superlativ, acolo m-am format ca dansator.

Ce înseamnă dansul și muzica pentru tine? Cu toate că ai fost în show-bizz, ai intrat în presă, ca și jurnalist. Ce te-a făcut să o cotești cu 180 de grade?

Am rămas în zona media, fie în față camerelor de filmat fie în spatele lor, însă mi-e dor de partea artistică, e parte din mine. Am mai avut proiecte în sensul ăsta, nu pot lasa asta deoparte. Poate la un moment dat voi reveni. Deocamdată, îmi place jurnalismul pentru că e ceva dinamic, nicio zi nu seamănă cu cealaltă și așa funcționez eu, într-un stil de viață agitat. E un domeniu foarte fain, ajung să cunosc o mulțime de oameni și să văd multe lucruri.

Anul trecut, în pandemie, te-ai însurat și ai devenit tată. Cum ești acum? Cum ți-ai cunoscut soția?

Anul 2020 a fost, în general, un an greu pentru toți, din pricina contextului actual, însă pentru mine a fost și un an cu multe împliniri, mai ales pe plan personal. M-am căsătorit cu iubita mea Andreea, apoi a venit pe lume și băiețelul nostru, Luca. Pe Andreea (Tallina cum o știe publicul) o știam de câțiva ani și îmi amintesc că am văzut-o la “Neatza cu Răzvan și Dani”, când își lansa o piesă. Am felicitat-o după emisiune pentru că mi-a plăcut piesa, suna foarte bine, apoi am mai vorbit ocazional. Nu știam ce urma să fie. Peste câțiva ani ne-am reîntâlnit la un party. Lucram la aceeași televiziune, neștiind însă asta…soarta! Am început să vorbim foarte des și apoi… restul e istorie! Ne iubim și ne completăm foarte bine, în toate. Cred că asta e cel mai important.

Te consideri un om împlinit? Îți mai dorești și alți copii?

Da, mă consider un om împlinit, suntem o familie frumoasă. Luca e minunat, e tot ce mi-aș fi putut dori de la un copil. Ne-ar fi plăcut să avem și o fetiță, dar poate peste câțiva ani. Acum Luca are 4 luni și ne consumă toată energia.

Ai mai continuat cu dansul? Mai dansezi?

Îmi e dor de scenă, de tot ce are legătură cu ea. Mi-e dor de concerte, de repetițiile pentru spectacole, de emoția aia de dinainte să urci pe scenă, de tot. Sper să treacă vremurile grele și poate pe viitor să mă pot implica din nou și în astfel de proiecte. N-am mai dansat recent, dar eu voi pregăti coregrafia pentru nunta noastră, pe care am amânat-o pentru toamna aceasta, când sper că vom putea celebra acest moment așa cum ne dorim.

Păstrezi legătura cu foștii tăi colegi, cu Giulia de la “Dansez pentru tine”?

Sigur că păstrăm legătura! Mă bucur pentru Costin și Andrada, că au reușit să deschidă școala de actorie, și pentru Oana, pe care o văd că lansează multe piese. Și pe Cris și Vlad îi urmăresc de câte ori am ocazia la seriale. Cu Giulia am vorbit recent, sper să ne și vedem curând cu copiii, amândoi avem programul încărcat.

Un mesaj pentru fanii tăi și cititorii noștri?

Sunt deja 13 ani de când ne cunoaștem, va mulțumesc pentru susținerea acordată în fiecare proiect, din tot acest timp! Să ne revedem cu bine, în vremuri mai bune!

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT