LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Ben Cristovao si Sarah James x Brighter Day

we ❤️ music

Ben Cristovao lansează împreună cu Sarah James piesa “Brighter Day“

Ben Cristovao lansează împreună cu Sarah James piesa “Brighter Day“. Ben Cristovao este, în prezent, unul dintre cei mai proeminenți și de succes artiști din Cehia. A vândut de două ori cea mai mare sală de concerte din țară și plănuiește o întoarcere, (deja aproape sold out), al treilea spectacol în această toamnă.

După colaborarea de succes la hit-ul Future Champ cu producătorul polonez și DJ Tribbs, care a acumulat peste 4 milioane de stream-uri doar pe Spotify, a apărut în poziții de vârf în multe New Music Friday din Europa și în topurile radio din Polonia și Cehia, cântărețul lansează a doua sa piesă cu focus international. De data aceasta, a invitat-o pe cântăreața talentată, jumătate poloneză și jumătate nigeriană, și finalistă la Junior Eurovision 2021 pentru Polonia și autoarea unor hit-uri precum Somebody și Hula Hoop – Sara James – să i se alăture pentru Brighter Day.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/BrighterDayPR

Brighter Day este un banger energic de vară scris la Berlin de Ben Cristovao însuși și duo-ul renumitului producător german FriendsFromCollege.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT