LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
phaser - sange rece

we ❤️ music

Trupa Phaser a lansat un nou single extras de pe albumul “Început de Univers”, intitulat “Sânge rece”

“Sânge rece este o piesă cu o atmosferă dramatică și ușor întunecată. Am vrut să surprindem aceeași atmosferă și prin videoclip, și credem că am reușit. În plus, după cum se va vedea chiar din primele cadre, urmează și o continuare despre care momentan nu spunem mai multe. Mulțumim echipei Sebastian MARU Films din Timișoara pentru această nouă colaborare!“, au declarat membrii trupei.

Phaser a început colaborarea cu Media Pro Music și Universal Music România în toamna anului 2017. După o serie de single-uri și videoclipuri ale unor piese ca “Alerg”, “Până vine dimineața” sau “Spune-mi unde ești”, la începutul lui 2021 a apărut primul album al trupei intitulat “Început de Univers”. Albumul conține 16 piese și este deja disponibil pe toate platformele de streaming. A fost susținut până acum de single-urile Fast Forward, Copilul lunii și oviațășiîncăosecundă.

“Albumul este disponibil pe toate platformele de streaming, iar acum pregătim și lansarea în format fizic, despre care vom anunța mai multe detalii în curând. Titlul “Început de Univers” a rezultat în urma unui brainstorming și este luat chiar din refrenul piesei “Sânge rece”. Ne dorim și o serie de concerte de lansare pe care să le susținem cât mai curând posibil, dar momentan suntem în stand-by din cauza creșterii numărului de cazuri de covid și a restricțiilor asociate care se anunță“, au mai adăugat cei de la Phaser.

Phaser este o trupă pop-rock născută în Reșița și maturizată în Timișoara, iar din componența trupei fac parte Carina Dumitru (voce), Radu Racz (bas), Sebi Bârzeianu (chitară), Lucian Oprișan (clape) și Arnold Birta (tobe).

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT