LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
festikids

we ❤️ music

Cel mai tare festival pentru copii, FestiKids, își deschide porțile pe 25 septembrie!

• Bibi&Antonio Pican vor încinge atmosfera!

 

  • T-Rex Parc s-a mutat pe insula de la Fundeni!

 

  • Bibi&Antonio Pican vor încinge atmosfera!

 

  • T-REX Parc este cel mai mare parc de dinozauri animatronici din România, 26 la număr

 

 

Bibi&Antonio Pican, Galeria Bum Bum, momente de magie și iluzionism, ateliere pentru copii, street food, personajele preferate ale copiilor din desene animate dar și un T-REX Parc cu dinozauri în mărime naturală, vă așteaptă cu mic cu mare la FestiKids, pe Insula de pe Lacul Fundeni, locație cunoscută și pentru Family Fest Island. Nu ratați cea mai tare întâlnire de poveste, pentru că totul va fi ca în basme, iar dacă sunteți în căutarea unui loc în care să vă distrați copiii, atunci FestiKids are toate ingredientele necesare pentru a petrece o zi perfectă pe data de 25 septembrie alături de cei mai răsfățați membri ai familiei! Astfel, 25-26 septembrie va fi un weekend plin! În intervalul 10.00-22.00 vă puteți relaxa la FestiKids! Totodată, Grand Opening T-REX Parc vă așteaptă pe Insula de pe Lacul Fundeni, un parc cu 26 de dinozauri animatronici reproduși în mărime naturală, o adevărată atracție pentru cei mici, dar și pentru cei mari, care își pot petrece timpul în aer liber înconjurați de dinozauri!

 

Evenimentul este organizat de Sprint Music iar biletele se pot achiziționa de pe iabilet.ro . Prețul biletelor pornește de la (https://m.iabilet.ro/bilete-festikids-familyfest-island-67511/?utm_source=HpRecomandariMobile)

 

“FestiKids este un eveniment la care mă gândesc de foarte multă vreme, doar că nu aveam denumirea acestui festival. Întâmplarea a făcut ca odată cu lansarea T-REX Parc să îmi vină și ideea de nume. Fiind părinte, mi-am dorit întotdeauna să găsesc un loc în care copiii mei să se distreze și să aibă multe activități diverse în același loc, așa cum se întâmplă la Disneyland și la marile parcuri de distracții. Am îmbinat asta cu concerte, momente de iluzionism, și magie, experiențe culinare, astfel încât să se simtă copii inclusiv părinții. T-REX Parc este cel mai mare parc de dinozauri animatronici din România, 26 la număr”, a precizat Marius Chină de la Sprint Music, organizatorul FestiKids.

 

FestiKids-Family Fest Island este un festival pentru toată familia!

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT