LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Armin van Buuren si Azteck - Tocando El Sol

we ❤️ music

Armin van Buuren și Azteck lansează „Tocando El Sol” și aduc vara înapoi

Armin van Buuren lansează, alături de Azteck, „Tocando El Sol” și ne permite să tragem cu ochiul la partea a treia a trilogiei „Feel Again”. În același timp, Armin ne aduce, așa cum obișnuiește de fiecare dată, mai aproape de zilele calde de vară.

Un imn pentru verile din Ibiza, „Tocando El Sol” este un adevărat banger. Cu ritmuri captivante și cu prezența unei voci recognoscibile, „Tocando El Sol” este un combo pentru zilele în care căldura ne permite să ne dăm frâu liber, de fiecare dată în același loc: pe nisipul fiebinte, cu sunetul valurilor în timpane.
În urmă cu puțin timp, Armin van Buuren a lansat partea a doua din trilogia „Feel Again”. Albumul „Feel Again Pt. 2” transmit un puternic sentiment de unitate, care ne trimite cu gândul la energia și conexiunea specifică festivalurilor de la care DJul este nelipsit.
Acum, Armin van Buuren ne dă un indiciu cu privire la ce ne pregătește în partea a treia a trilogiei „Feel Again”.
Armin van Buuren este un ambasador global al muzicii electronice. Artistul a fost desemnat de cinci ori drept cel mai bun DJ din lume, iar, în prezent, acesta se situează pe locul trei. Armin reușește să ajungă, săptămânal, la peste 40 de milioane de ascultători din peste 80 de țări prin intermediul show-ului său radiofonic, A State Of Trance, al evenimentelor de la care este nelipsit și al pieselor lansate. De asemenea, pe Spotify, artistul are aproape 12 milioane de ascultători, lunar
Producătorul și DJul Azteck a avut o ascensiune rapidă spre succes, însă experiența sa în industrie este enormă, având în vedere că a compus și produs pentru o serie de artiști importanți. Dintre artiștii cu care Azteck a lucrat, îi amintim pe Armin van Buuren, Hardwell, Tiesto, Galantis, Benny Benassi, Lost Frequencies, Don Diablo, Sofia Carson, Pitbull și Wiz Khalifa.
CREDITE
Armin van Buuren & Azteck – Tocando El Sol
Produced by Armin van Buuren, Benno de Goeij, John Dirne
Composed by Armin van Buuren, Benno de Goeij, Ki Fitzgerald, Duck Blackwell, Andrea Rocha, Conran Yan Williams Lee & Rhett Yan Williams Lee
Lyrics by Ki Fitzgerald
Label: Armada Music B.V./ Roton Music under exclusive license from Armin Audio B.V.
© & (P) 2022 ARMADA MUSIC B.V.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT