LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Zodier x Dincolo de nori

we ❤️ music

Zodier vrea să vă ducă ,,Dincolo de nori”

Zodier, artistul influențat de muzica lui Ed Sheeran și a lui The Motans, lansează prima piesă de pe noul său EP. ,,Dincolo de nori" e o piesă sensibilă, cu un sound acustic și mult feeling, care vorbește despre speranță infinită, în dragoste și viață. Piesa face parte din EP-u ,,Mă auzi?", care va fi lansat pe 8 februarie și care reprezintă o colecție de piese cu mesaje dintre cele mai puternice, comunicate din inimă de Zodier.

Muzica și versurile pentru ,,Dincolo de nori” au fost scrise de Eduard Bondar, iar de producție s-a ocupat Mihnea.
,,<<Dincolo de nori>> e probabil cea mai specială piesă pe care am scris-o până acum. Sunt convins că viața “aici și acum” are o limită, dar îmi permit să visez că dincolo de nori totul e posibil și a doua șansă ne așteaptă acolo, pe mine, pe tine și pe toți care visăm la ea.” ne spune Zodier.

Zodier a descoperit pasiunea pentru muzică la vârsta de 10 ani, când mama sa i-a cumparat o chitară din supermarket-ul din oraș. A învățat singur să cânte la instrument și, câțiva ani mai târziu, a început să cânte pe străzile din Timișoara, cu intenția de a aduce măcar puțină lumină pe fețele trecătorilor. Influențat de artiști precum Ed Sheeran, Eric Clapton, Post Malone și The Motans, artistul a început să-și scrie propriile versuri, trimițându-le apoi către The Motans prin intermediul social media. A fost invitat la scurt timp după de către acesta la o serie de sesiuni, unde a lucrat alături de producători titrați precum Marci & Sebi (INNA, Carla’s Dreams, The Motans, Irina Rimes), Alex Turcu (Carla’s Dreams, Irina Rimes, Alina Eremia) și Damian Rusu (The Motans, Irina Rimes, Damian Drăghici, Connect-R).

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT