LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
intre vis si pasiune

we ❤️ music

Tonik Obiektiv a lansat “Între vis și pasiune”, o colaborare cu STH și Kashy

După mai multe piese și videoclipuri de succes lansate iată că Tonik Obiektiv a revenit cu o nouă colaborare de succes pentru piesa "Între vis și pasiune". Este vorba de " o colaborare cu STH (Sunet Fin) și Kashy, ex "X Factor".

Tonik Obiectiv a revenit în atenția fanilor cu o nouă piesă de succes cu o istorie foarte interesantă despre care a povestit mai multe. “Piesa se numește “Între vis și pasiune”, este o colaborare cu STH (Sunet Fin) și pe refren colaborăm cu un semifinalist de la “X Factor” din 2020, Kashy. Piesa este inclusă pe albumul “Simpli trecători”, este făcută pe un instrumental produs de Teodor Gemanaru, fiind prima mea colaborare cu acest producător. Mixată de DaffOne, este o piesă de stare în care se poate regăsi oricine. Piesa e făcută anul trecut dar am luat decizia de a o lansa la începutul lui 2022 pentru că este o piesă specială: în ea se menționează și de mama mea, pe care am pierdut-o în urmă cu doi ani de zile, o persoană care a crezut în ceea ce făceam eu.

E unul dintre puținii membrii ai familii mele care a crezut în mine. Și atunci iti dai seama că am început să scriu pentru această piesă am menționat-o și pe ea. Este un pic de istorie dacă ne uităm în urmă cu Tonik Obiectiv, visând din primele rânduri la marii artiști. Și pînă în momentul în care am ajuns să fiu și eu unul dintre ei, zic eu. Chiar am cântat în față a 19.000 de oameni în 2001 când am lansat alături de trupa mea Red Dog Music, alături de Ștefan Bănică jr, Mircea Rusu, Don Baxter, foarte mulți artiști și am cântat pe un stadion, a fost cea mai tare senzație. Poate mulți se întreabă ce este între vis și pasiune. Întotdeauna între vis și pasiune a fost mama mea care m-a ținut pe linia de plutire, să fac și școală să fac și muzică, să le împart”, ne-a mărturisit Tonik Obiektiv

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT