LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Beatrice Dragnea

we ❤️ music

Interviu: Beatrice Dragnea “Când ești cu un om care iubește pui pasiune în ceea ce cânți și de aceea am făcut o piesă ca lumea”

Încă o lansare de excepție în familia Balkanika Records, de data aceasta este vorba de colaborarea dintre Adrian Minune, Beatrice Dragnea și Miriam pentru videoclipul piesei "Ti amo". WeLove Music a stat de vorbă cu cele două soliste și iată ce notați am aflat pentru cititorii noștri.

WeLoveMusic: Cum s-a născut această colaborare de excepție?

Beatrice Dragnea: “Piesa “Ti amo” am ascultat-o prima oară la studio la Ralflo, cel care a făcut muzica, cu care colaborez de ceva timp, el se ocupă pe partea asta de producție și sunt foarte mulțumită de tot ceea ce produce. Și mi-a spus că ar avea o colaborare cu cealaltă colegă a mea, Miriam, de la Balkanika și cu Adrian Minune. Mi-a dat să ascult piesă, am înțeles că și pe partea de refren a mai contribuit cineva cu o idee și am făcut-o. Am zis să vedem ce iese. Întradevăr, fiecare are personalitaea lui, și anume, un timbru diferit la fiecare în parte și am considerat că a ieșit ceva foarte tare.

Tu și Adi Minune ați mai colaborat, ați făcut o piesă împreună…

Da, am mai lucrat la o piesă cam acum o lună și ceva, nu mai știu exact. “Zana” s-a numit. Piesă asta inițial era a mea dar pentru că Adrian colaborează cu noi la Balkanika de ceva timp, a frecventat studourile la Ralflo, și știi cum e, mai asculți o piesă, mai vezi cum e, și i-a arătat piesă, și a întrebat dacă nu-i face și lui o strofă pe ea și uite așa a avut loc colaborarea. Și uite așa s-a născut piesa și sunt foarte mulțumită de cum a ieșit. Din punctul meu de vedere a ieșit foarte bună.

Ați filmat videoclip regizat de Claudiu Stan….

Da, el se ocupă de partea de video, face mai toate videoclipurile noastre.

Cât au durat filmările la videoclip la “Ti Amo”?

Vreo 6 ore, cu tot cu make-up, aranjat păr, scene, cadre, lumini. Cadre cu el singur, cu noi două, mai aveam un cadru și cu o canapea, însă am observat că nu apare în videoclip, probabil nu a mai fost nevoie de ele. Pentru că așa se întâmplă, în general, tu filmezi mai multe cadre, dar ei aleg ce e mai bun.

Spune-ne câteva lucruri despre tine, deși ne-am mai intersectat… Ai realizat un live senzational din grădină aș putea spune…

Am mai fost la o casă de discuri, am mai fost pe la petreceri. Iar live-ul din grădina a fost un proiect conceput de Marius China, care mi-a zis că el vede cadrul asta în spate, cu grădina și eu să cânt ce îmi place mie. Într-adevăr mie asta îmi place, eu cu asta am pornit la drum, am studiat jazz, cu asta am pornit, am studiat jazz și muzică ușoară, am făcut un colaj din cele mai mișto piese care sunt pe placul meu și al ascultătorilor. Înainte cântam cu numele de Beatrice iar Marius a fost de acord că să îmi folosesc numele întreg. Și am zis să fie așa că poate mai găsești pe cineva cu numele de Beatrice, mai e Betty Salam, mai sunt și alte fete care cântă. Studiez muzică de la 15 ani, am terminat George Enescu, am 28 de ani. Am dat la Conservator, tot secția de compoziție, Jazz, muzică ușoară. Pentru că asta mi-a plăcut, asta am vrut să fac, pot aborda și muzică populară și orice.

Am văzut pe rețelele de socializare că ai o poză cu actorii din Las Fierbinți. Ești și actrița?

Acolo am filmat o reclamă, am colaborat la un moment dat cu o firmă de publicitate.

Ce alte pasiuni mai ai?

Iubesc dansul, pictura, oamenii. Pictez pentru mine, nu la nivel profesional. Aș fi vrut să ajung arhitect sau designer vestimentar, cu totul înspre o altă direcție. Doar că mama mea a văzut ceva mai mult în mine și a zis că cel mai bine dacă vreau să merg pe drumul asta și să ajung la un nivel, să studiez teorie, tot ce trebuie. Nu așa fără școală și eu am zis OK.

Ai spus că ți-ar fi plăcut să fi designer vestimentar. Ți-ar fi plăcut să-ți faci singură costumațiile de scenă?

Mi-ar plăcea pe viitor, dar deocamdată nu.

Piesa pe care o lansați e de iubire. Tu cum stai cu dragostea?

Eu stau bine, sunt într-o relație de un an jumate și stau foate bine. Tocmai de asta când ești cu un om care iubește pui pasiune în ceea ce cânți și de aceea am făcut o piesă ca lumea.

 

 

 

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT