LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
YoungBoy Never Broke Again a lansat albumul Don’t Try This At Home

we ❤️ music

YoungBoy Never Broke Again a lansat albumul “Don’t Try This At Home”

YoungBoy Never Broke Again a lansat albumul “Don’t Try This At Home”. Aristul este acum la o piesă distanță de a acumula 100 de hit-uri în topul Hot 100. El va deveni cel mai tânăr artist care a atins vreodată această performanță.

Albumul contine feat-uri cu Post Malone și The Kid LAROI, pe lângă single-urile recent lansate „WTF” cu Nicki Minaj și „RearView” cu Mariah the Scientist. Cu peste 30 de miliarde de stream-uri totale și 109 de lansări certificate de RIAA, inclusiv trei albume de platină sau dublă platină, NBA YoungBoy este unul dintre cei mai ascultați artiști din lume, iar “Don’t Try This At Home” marchează al șaselea său album.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/DontTryThisAtHomePR

2023 a fost un an prolific pentru rapperul de 23 de ani, care si-a lansat albumul său anterior, “I Rest My Case”, în luna ianuarie. Acesta a devenit al 5-lea succes consecutiv de top 10 al lui YoungBoy Never Broke Again în Billboard 200, debutand pe locul 9. YoungBoy NBA este deosebit de dominant pe YouTube, unde este artistul cu cele mai multe stream-uri din toate timpurile, în toate genurile, cu peste 12 miliarde de vizualizări.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT