Taylor Swift

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/welovemu/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/video.php on line 1143

we ❤️ music

Taylor Swift a lansat albumul “Speak Now(Taylor’s Version)”

Taylor Swift a lansat albumul “Speak Now(Taylor’s Version)”, cu 22 de piese înregistrate din nou; a treia parte a albumelor Taylor’s Version. Toate melodiile de pe Speak Now (Versiunea lui Taylor) sunt scrise de Taylor Swift.

Proiectul include 6 cântece noi, inclusiv „Castles Crumbling” (From The Vault) cu Hayley Williams, „Electric Touch” (From The Vault) cu Fall Out Boy și „I Can See You” (From The Seif).
Stream / Download: https://umusic.lnk.to/SpeakNowTSPR
SPEAK NOW (Taylor’s Version) tracklisting:
1. Mine (Taylor’s Version)
2. Sparks Fly (Taylor’s Version)
3. Back to December (Taylor’s Version)
4. Speak Now (Taylor’s Version)
5. Dear John (Taylor’s Version)
6. Mean (Taylor’s Version)
7. The Story of Us (Taylor’s Version)
8. Never Grow Up (Taylor’s Version)
9. Enchanted (Taylor’s Version)
10. Better Than Revenge (Taylor’s Version)
11. Innocent (Taylor’s Version)
12. Haunted (Taylor’s Version)
13. Last Kiss (Taylor’s Version)
14. Long Live (Taylor’s Version)
15. Ours (Taylor’s Version)
16. Superman (Taylor’s Version)
17. Electric Touch (Feat. Fall Out Boy) (Taylor’s Version) (From The Vault)
18. When Emma Falls in Love (Taylor’s Version) (From The Vault)
19. I Can See You (Taylor’s Version) (From The Vault)
20. Castles Crumbling (Feat. Hayley Williams) (Taylor’s Version) (From The Vault)
21. Foolish One (Taylor’s Version) (From The Vault)
22. Timeless (Taylor’s Version) (From The Vault)

we ❤️ music


we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music