LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Interviu: Julianne P “Noua mea piesă se va lansa și în Turcia”

În copilărie își dorea să se facă actriță însă a devenit solistă.

Fiica cântăreței de muzică populară Cristina Turcu Preda, Iuliana P, este solistă de muzică dance, iar până acum a lansat două piese „Solos” și „Cea Mai Scumpă Piatră” (feat. Jon Brian) și este prezentatoarea emisiunii “Art Fashion” de la Art FM.  Zilele trecute tocmai a lansat un nou videoclip la piesa “Taj Mahal”, alături de Any1, despre care aflați mai multe în interviul următor.

WeLoveMusic: Spune-ne mai multe despre piesa “Taj Mahal”, la care tocmai ai filmat un videoclip.

Julianne P: “Taj Mahal” a fost ideea lui Any1. Eu i-am spus că vreau o piesă în limba engleză, iar el a creat acest negativ care m-a “prins” instant. Este o piesă cu influențe arabe și orientale. India este țara care mi-a inspirat sălbăticie. Este locul care îți permite să trăiești viața așa cum simți, fără inhibiții. Întotdeauna jungla reprezintă un loc scandalos și periculos. În această piesă mi-am regăsit personalitatea. Întotdeauna mi-a plăcut să fac ceea ce am dorit. M-am bucurat foarte mult că Andy a vrut să cânte pe piesă.

Cum au decurs filmările videoclipului?

Filmările au durat 12 ore și s-au desfășurat în Grădina Botanică din București. A fost obositor, însă toată lumea, începând cu regizorii de la Mau Creative, cu dansatoarele mele, Beatrice și Cătălina, Andy și restul echipei au depus un efort maxim pentru că totul să iasă cum trebuie.

Ce așteptări ai de la această piesă?

Îmi doresc să prindă în cât mai multe țări. Astăzi a fost lansată peste tot, mai puțin în Turcia, Grecia, Cipru și Slovenia. Pe 2 Aprilie se va lansa în Turcia, sub egida labelului meu de acolo, Yeni Dunya Muzik, iar în celelalte țări se va lansa săptămânile următoare.

Ce urmează după “Taj Mahal”?

Cel mai probabil o piesă în limba română, însă rămâne de văzut.

Cum merge emisiunea ta de la Art FM?

De la începutul anului emisiunea s-a rebranduit, noul nume fiind “LifeStyle by Julianne P.” Am făcut această schimbare pentru a avea o paletă mai mare de invitați și sunt foarte mulțumită de audiența care este în creștere.

Ce urmează pentru tine în următoarea perioadă?

Vreau să promovez cât mai bine piesa “Taj Mahal”, apoi aștept să treacă această perioadă dificilă, să înceapă concertele și evenimentele și să putem să fim cât mai aproape unii de alții.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT