LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
laura-bretan

we ❤️ music

Laura Bretan va primi Discul de Aur pentru vânzările albumului “World I See”!

Laura Bretan se pregătește să primească Discul de Aur pentru vânzările albumului "World I See" lansat nu de foarte mult timp. Tânăra solistă de la "Românii au talent" are multe surprize pentru fanii ei. Află unde va primi premiul.

Lura Bretan va primi Discul de aur din partea MediaPro Music și Universal Music Romania pentru vânzările albumului ”World I See”. Evenimentul, care va avea loc în sala Cinema One, din cadrul Mall Coresi Brașov, pe 21 august 2021, începând cu ora 19.30, va fi unul exclusivist, unic și irepetabil; tânăra artistă româno-americană susținând un recital inedit (voce – pian), împreună cu producătorul albumului, pianistul și compozitorul israelian Giora Linenberg, care a cântat câțiva ani cu Lara Fabian, alegând în ultima vreme să lucreze cu Laura.
Asculta albumul: https://LauraBretan.lnk.to/WorldISeePR
După concert și decernarea premiului, Laura va participa în sala Ultra Vip, la un meet & greet cu cei mai dedicați fani, cu care va sta de vorbă, va face fotografii și va acorda autografe personalizate pe coperta discului de vinil recent lansat. Biletele se găsesc pe www.cinemaone.ro, pe aplicația Cinema One și la casele de bilete ale Cinema One din Brașov. Fiecare spectator va primi la prezentarea biletului la intrarea în sală un CD, un tricou sau un notes cu imaginea artistei, la alegere.
Două săptămâni mai târziu, Laura va fi protagonista unui alt episod important din cariera ei în continuă ascensiune, ea fiind aleasă ca special guest în concertul susținut de celebrul tenor Jose Carreras la Oradea, în Piața Unirii, în ziua de 6 septembrie 2021. Contribuția ei la eveniment va fi una esențială, incluzând minim trei piese în duet cu marele artist spaniol și mai multe solo. Acompaniază Orchestra Filarmonicii de Stat din Oradea, dirijată de David Gimenez.
Laura Bretan – ”Adagio”: https://www.youtube.com/watch?v=LqwLDLRlTaQ
Laura Bretan & Il Volo – ”Caruso”:

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT