LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
just dance house mafia

we ❤️ music

„Just Dance” feat. Boka & Nalani, un nou remake semnat Romanian House Mafia

Boka și Nalani colaborează din nou cu proiectul Romanian House Mafia și lansează un nou remake după o piesă de success din anul 2009. “Just Dance”, original interpretată de către Lady Gaga, se bucură acum de o variantă fresh.

Nalani, una dintre cele mai tinere și fresh artiste din echipa Global Records, a debutat în lumea muzicii odată cu lansarea cover-ului „Toxic”, celebrul hit semnat Britney Spears. La scurt timp, artista a lansat primul său single, „Târziu”, piesă ce s-a bucurat de un feedback extrem de bun din partea publicului. Totodată, Nalani a bifat o colaborare internațională alături de Runtree pentru „Higher”, piesă ce a intrat în scurt timp în playlist-urile Radio Zet și RMF, două dintre cele mai cunoscute și apreciate radiouri din Polonia.
Boka reprezintă un proiect muzical deep-house, la început de drum. După prima colaborare cu Romanian House Mafia, pentru remake-ul „Jalebi Baby”, Boka își pune din nou amprenta asupra proiectului și promite să surprindă plăcut cu producțiile sale, iubitorii de muzică dance.
Romanian House Mafia este un proiect fresh ce se concentrează pe producții muzicale în zona dance și house. Sublabel-ul își propune să integreze cele mai fascinante obiective pe care România le are de oferit, în toate producțiile sale, ținând zona vizuală într-o continuă descoperire a peisajelor și monumentelor țării.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT