LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
TanFeelz

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/welovemu/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/video.php on line 1143

we ❤️ music

TanFeelz, artista care a cucerit publicul american

TanFeelz este noua artista a celor de la The One Records care a cucerit publicul american cu vocea ei. Videourile postate de aceasta in care canta coveruri ale unor artisti internationali au devenit virale in comunitatile TikTok, Youtube si Instagram. Fanii artistei o complimenteaza cu fiecare aparitie "I'm in love with your voice", "you are amazing" etc.

TanFeelz este foarte activa pe toate retele de socializare, unde fanii se bucura zilnic de filmuletele ei. Cu o comunitate de 1 M de urmaritori pe TikTok si peste 100 K pe Instagram, TanFeelz isi incepe cariera in muzica, lansand piese originale.

Unul din cele mai virale momente ale artistei este video-ul in care canta piesa lui Miley Cyrus – Nothing Breaks like a heart care a strans peste 4 Milioane de vizualizari.

https://vm.tiktok.com/ZMFbJwm7a/

Recent, artista a inceput sa isi compuna si propriile piese alaturi de echipa de la The One Records. Pana in prezent, Tania a lansat piese in stilul care a consacrat-o, insa si-a propus sa incerce o noua zona muzicala cu care, spune ea, ne va surprinde.

“Sunt abia la începutul carierei si sunt foarte entuziasmata de planurile pe care le avem pentru viitor. Colaborez foarte bine cu cei din echipa The One Records, sunt oameni la fel de pasionati ca mine”
Mai mult decat atat, in urma cu cateva saptamani, TanFeelz a postat pe TikTok un cover al renumitului artist Ne-Yo, care s-a dus viral in comunitatea TikTok si a ajuns chiar la artist, care nu a ezitat sa o felicite pentru ceea ce face.

https://www.instagram.com/tanfeelzmusic/
https://www.tiktok.com/@tanfeelz.music

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT