LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Fletcher si Hayley Kiyoko - Cherry

we ❤️ music

Fletcher colaborează cu Hayley Kiyoko pentru single-ul “Cherry”

Cântăreața și compozitoarea FLETCHER a făcut echipă cu popstarul Hayley Kiyoko pentru un nou single, intitulat „Cherry.” Lansat astăzi, 19 noiembrie, via Capitol Records, „Cherry” este o serenadă a celor două artiste sincere și neînfricate.

Scrisă de FLETCHER, Hayley, și Mary Weitz (Normani, Remi Wolf), „Cherry” este o piesă pop îndrăzneață, cu jocuri de cuvinte (ex.: „Your body’s got me outta my mind/Girl, I’m taking it over”). Produsă de colaboratorul frecvent a lui FLETCHER, Jonah Shy, cântecul pune în evidență vocea puternică și plină de încredere a artistei. În același timp, Hayley completează perfect discursul muzical și atmosfera de flirt pe care o transmite piesa. „Cherry” surprinde senzația de adrenalină care intervine atunci când te lași dus de val.
Referitor la piesă, FLETCHER a spus: „’Cherry’ vine în urma celui mai recent single al meu “girls girls girls.” Acest track vorbește despre curiozitatea pe care o ai înainte să fii intim cu cineva și te întrebi cum ar fi. Când am creat piesa, nu am putut să-mi scot din minte ideea de a o include și Hayley Kiyoko. Am intrat împreună în studio și am reușit să facem acest cântec de un milion de ori mai bun. Acesta este momentul fetelor, comunității LGTBQ+, și persoanelor nonbinare.”
Hayley a adăugat: „A fost minunat să lucrez la piesa ‘Cherry’ cu FLETCHER. Încercam de ani de zile să colaborăm și nu puteam să găsim un track mai potrivit! Sper ca fanilor să le placă și să-l asculte la volum maxim în timp ce se simt liberi, jucăuși și pregătiți de flirt.”

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT