solista si actrita syarella s-a maritat in dubai

Syarela, actrița și cântăreața, s-a măritat în secret în Dubai

we ❤️ music
Syarela, pe numele adevărat Valentina Visarion Mingopol, solistă și actriță a descoperit iubirea în plină pandemie. Această s-ar părea că s-a măritat în Dubai în secret cu iubitul pe care l-a întâlnit la filmările unui videoclip.

Pentru că tânăra s-ar părea că și-a descoperit marea dragoste tocmai în Dubai, unde a fost în urmă cu câteva luni pentru a filma un videoclip la piesă “I belive”, în colaboare cu naistul Costel Enache. “Eram într-un mall din Dubai, filmăm pentru noul meu videoclip și la un moment dat mi-a căzut telefonul pe jos și s-a spart. De nicăieri a apărut un tânăr care s-a prezentat și mi-a spus că vrea să-i fiu nevastă.
Am aflat că face parte dintr-o familie nonbilă dar nu i-am dat un răspuns, deși mi-a plăcut de el și am rămas în contact pe rețelele de socializare. Încă nu știu ce se va întâmplă. Ramne de văzut, momentan îmi trăiesc telenovelă online”, a povestit solistă la început. Dacă la început ea nu voia să-l arate pe iubitul ei prietenilor virtuali și fanilor, iată că s-a răzgândit și a publicat pe rețelele de socializare o imagine cu bărbatul.

Mai mult, zilele trecute a plecat în Dubai să-și întâlnească iubitul și ne-a mărturisit că nu știe dacă se va căsători sau nu cu iubitul ei. Însă iată că solistă ne-a surprins căci a publicat niște imagini cu ea și iubitul ei la costum și ea ea îmbrăcată în rochie de mireasă și cu un buchet de nuntă în mâna. Cei doi par foarte fericiți în imagini și par că sunt foarte îndrăgostiți unul de celălalt. Să sperăm că se va întoarce în țară unde are de lansat melodii noi și videoclipuri dar și piese de teatru în care joacă.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
we ❤️ music

CONTACT