LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Costi, Shaggy și Dani Mocanu - Trbaka

we ❤️ music

NEW HIT ALERT! Costi, Shaggy și Dani Mocanu colaborează în premieră și lansează „Trbaka”

Costi, Shaggy și Dani Mocanu fac echipă pentru prima oară în această formulă și lansează „Trbaka”, un hit care promite să cucerească publicul de la primul play. Cu ritmuri dancehall, elemente balcanice și un sound fresh, „Trbaka” reunește trei artiști diferiți care s-au făcut remarcați atât local, cât și pe marile scene internaționale și care au adunat sute de milioane de vizualizări doar pe YouTube.

„Trbaka” este însoțit de un videoclip hot, dinamic, cu imagini și vibe-uri exotice, în regia lui Alex Ceaușu. „E un moment unic în România și sunt foarte bucuros să împărtășesc cu voi această fuziune americano-românească, pentru mine și pentru noi toți reprezintă un proiect cu totul și cu totul special”, povestește Costi. Shaggy și Costi nu sunt la prima colaboare. După a doua nominalizare la Grammy, Costi continuă să facă echipă cu Shaggy, cei doi artiști lansând deja împreună hituri precum „Habibi”, „PASSION”, dar și „Go Down Deh”, single de succes ce a adunat peste 122 milioane de vizualizări pe YouTube.

De-a lungul timpului, Costi a făcut parte din mai multe proiecte muzicale, unde și-a pus amprenta în maniera sa caracteristică. În 2012 a fost nominalizat la Premiile Grammy cu hitul produs și cântat de Shaggy cu Kat DeLuna, „Dame“, iar recent s-a reîntors la renumita gală pentru a doua oară. Costi se numără printre compozitorii care au lucrat la albumele „Live N Livin” (lansat de Sean Paul) și „Positive Vibration” (lansat de Jesse Royal), amândouă nominalizate la categoria „Cel mai bun album reggae”, în cadrul premiilor Grammy 2022. Până în prezent, Costi a lansat hituri internaționale precum „Bouncing”, (alături de Buppy Brown) sau „Reggae Dancer” și a colaborat cu artiști de renume precum Mohombi, Faydee și Shaggy pentru „I Need Your Love”, piesă ce a generat peste 200 de milioane de vizualizări pe YouTube. Un alt single ce a cucerit publicul și topurile de specialitate este „Bombon Bebe”, lansat de Costi alături de Emilia și Jay Maly.Nici Dani Mocanu nu se află la prima colaborare cu hitmaker-ul Costi Ioniță. Cei doi artiști au colaborat pentru „Cireșica”, „Fragolina”, „Fericire”, „Bună dimineața”, „Bella”, alături de Jay Maly, și „Artileria”, hit ce a ocupat locul 1 în Trending și a adunat peste 60 de milioane de vizualizări pe YouTube.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT