LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
shift

we ❤️ music

SHIFT a lansart noul videoclip ”Telepatie”

SHIFT a revenit în atenția fanilor cu un nou single, intitulat "Telepatie". Artistul a filmat un videoclip pe care va invitam sa il urmariti in continuare daca sunteti fani adevarati.

Shift s-a făcut cunoscut prin single-ul său de debut, „Pe cuvânt” feat. Kamara & Do-Re-Mi, care a fost numit „Imnul Copiilor” de către publicaţiile de specialitate. Cel de-al doilea single semnat Shift, „ Viaţa-i de vină” feat. George Nicolescu, s-a bucurat de succes, ajungând în topurile muzicale pe radio şi TV.

După single-urile „Lejer” şi „Muzică de noapte” feat What’s Up, a urmat surpriza pregătită de Shift pentru publicul său: „Sus pe toc”, piesă realizată în colaborare cu Marius Moga. Hit-ul „Sus pe toc” a ocupat locul I timp de cinci săptămâni, în topul celor mai difuzate piese de la radio,

In 2015 colaboreaza cu Andra pentru single-ul “Avioane de hartie”, una dintre cele mai virale piese ale inceputului de an, dar si una dintre cele mai difuzate la radio si tv. Si tot in 2015 este featul Addei pentru single-ul “Vin sec”, a doua colaborare dintre cei doi.

Anul 2016 a început în forţă pentru Shift, artistul aflându-se pe radio şi TV cu două single-uri noi: „Norocos” feat. What’s Up & Connect-R şi “Urcă şi coboară” feat. Ruby. După un început de an promiţător, Shift nu se opreşte aici, ci lansează primul său album. Timp de doi ani, artistul a lucrat, transpunându-şi amintirile şi visele în 16 piese, iar albumul, care vorbeşte despre viaţa sa, l-a intitulat „Adevărul” este primul material discografic al artistului, un mix intre underground si pop si care contine 16 piese. Pe album se regasesc melodii in colaborare cu Puya, Connect-R, Andra, Vescan sau Adda.

Shift ne aduce şi în 2017 single-uri de succes ca „De la apus la răsărit” şi „Taci inimă” feat.JO.

Anii urmatori aduc colaborari fresh  la piese , precum :„Până în rai„(feat. Lora), „Dor de noi„(feat. Ioana Ignat), „Aloe Vera„ (feat. Nicole Cherry), „Ce te-aș..„(feat. Doddy & Theo Rose), “Camasa” , “Fragil”, “Departe”, „Simfonia”, ‚Campion”. Hitul „Campion”are muzica și textul semnate de Shift, videoclipul fiind produs de TMM Entertainment Group. Melodia lansată de artist este despre ambiție și pasiune.

 

Muzica : Lucian Nagy, Dorian Micu, Istrate Gabriel-Mihai Text : Istrate Gabriel-Mihai, Dorian Micu Productie : Lucian Nagy Mix & Master : Sergiu Musteata Video : Kobzzon Follow SHIFT: Instagram: https://www.instagram.com/shiftbby TikTok: https://www.tiktok.com/@shift.bby Facebook: https://www.facebook.com/shift.midiots Follow Sprint Music: Facebook: https://www.facebook.com/SprintMusic Youtube:    / sprintmediagroup   Site: http://www.sprintmedia.ro/

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT