LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Moneybagg Yo - single Rocky Road x Kodak Black

we ❤️ music

Moneybagg Yo a lansat single-ul “Rocky Road” în colaborare cu Kodak Black

Moneybagg Yo a lansat single-ul “Rocky Road” în colaborare cu Kodak Black. Noua piesă afirmă statutul perechii care combină rap-ul de stradă cu elemente moderne și complexe. „Rocky Road” sosește și cu un videoclip evocator.

Căutând o zonă emoțională, Kodak începe lucrurile cu o declarație de loialitate. La rândul său, Moneybagg injectează amintiri din agitația și romantismul deteriorate. Dezvăluind sufletul străzilor, „Rocky Road” îi prezintă Moneybagg și Kodak în cea mai buna formă.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/RockyRoadPR

Clipul, regizat de Young Chang, prezintă o narațiune familiară, în timp ce un bărbat care echilibrează deja complexitățile vieții se află la o răscruce: cum să răspundă la violența nesăbuită a altui bărbat. Cei doi rapperi sunt martori, ocupând o perspectivă atât în ​​interiorul scenei, cât și suficient de adiacentă pentru a avea ochii pentru imaginea de ansamblu.

În calitate de pionier al meșteșugului său, nativul din Memphis a reușit să strângă o bază de fani și să-și demonstreze talentul artistic ca fiind unul dintre cei mai buni care au făcut-o. După ce și-a împărtășit albumul “Time Served”, Bagg a continuat să-și demonstreze aptitudinea prin lansarea celui de-al patrulea album de studio, “A Gangsta’s Pain”, care a debutat pe locul 1 în Billboard 200. Proiectul apreciat de critici prezintă colaborări notabile cu artiști precum Pharrell, Lil Wayne, Future și Jhené Aiko pentru a numi câtiva și a fost acreditat „Cel mai bun din 2021” de mai multe instituții media, inclusiv The New York Times, NPR, Billboard, Fader, Rolling Stone, Complex. Pe lângă faptul că albumul său a ajuns pe locul 1, el a ajuns pe primul loc în topul Urban Radio de patru ori consecutiv cu „Said Sum”, „Time Today”, „Wockesha” și „Scorpio”. “A Gangsta’s Pain” a fost al patrulea cel mai bine vândut album rap al anului și, în cele din urmă, a dus la spectacolele sale la Jimmy Kimmel Live, The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, o performanță live la premiile BET și mai multe nominalizări la premii (BET Hip Hop Award, MTV VMA, iHeartRadio Award, etc.) Moneybagg Yo a jucat și într-un reclamă Nike. În 2022, artistul își va menține ritmul neîntrerupt și va continua să se cufunde în diverse proiecte. Cu „Rocky Road” în spate, Moneybagg Yo este pregătit să-și continue tendința de a crește nivelul cu fiecare lună.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT