LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
DJ CATSULTAN și Matteo x Bossman

we ❤️ music

DJ CATSULTAN și Matteo aduc în playlist-uri „Bossman”

DJ CATSULTAN a aterizat pe planeta Pământ și nu plănuiește să o părăsească prea curând. În timp ce încerca să-și găsească drumul spre casă, extraterestrul care și-a părăsit nava spațială a observat că specia lui și oamenii de pe Pământ au două lucruri în comun: dragostea și muzica. Așa a început colaborarea dintre DJ CATSULTAN și Matteo pentru „Bossman”, o piesă fresh, ce îți va rămâne întipărită în minte chiar de la primele beat-uri.

Cu muzica scrisă de către Achi alături de Biju, DJ CATSULTAN, Matteo & Boby și cu versurile compuse de către Matteo, „Bossman” îmbină sound-ul puternic cu influențe Drum’n’Bass și Hip Hop, dar și elemente de Trap și Rap și este însoțit de un videoclip manifest, ce completează prin imagini mood-ul piesei.

Cu 154 de milioane de vizualizări pe YouTube pentru hitul „Panama”, Matteo și-a creat un fan base foarte mare de-a lungul timpului. Succesul său a atins culmi fabuloase în 2019, când artistul a fost nominalizat la Ku Asian Music Awards, cunoscut și sub numele de Cool Music Asia Festival Awards. Matteo a câștigat și premiul Best Overseas Artist.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT