LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Se dă startul la distracție! Răsare soarele pentru trupa ALB NEGRU!

“Avem o chimie cu Doddy, în ale muzicii”

S-au “jucat periculos” cu Diana Enache și acum așteaptă să… răsară soarele! Este vorba despre trupa ALB NEGRU care vine cu o nouă piesă în atenția fanilor săi, un single de vară, cu toate ingredientele necesare pentru distracție. Așa că, fiecare membru al trupei ALB NEGRU s-a declarat apt pentru vară! În colaborare cu Sprint Music, ALB NEGRU a dat startul unui răsărit de excepție! Artistul Doddy și regizorul Claudiu Stan au fost si ei responsabili de ceea ce s-a întâmplat acum, cu ALB NEGRU!

“Vara asta aștept să răsară soarele, să răsară soarele pe strada noastră cu noul single, “Când soarele răsare”. O să fiu mai mult ca sigur și pe litoral. Și sper să fim cu toții pe litoral, să se dea drumul la evenimente. Asta îmi doresc să fac vara asta. Iar în rest mai am eu ici-colo lucruri de făcut însă nu spun despre ele, ca să vină la momentul oportun ca o surpriză. Piesa “Când soarele răsare” s-a născut în urma unei idei a lui Doddy, el este la baza piesei, el a venit cu această frumoasă idee cunoscându-ne și mai lucrând cu el la piesa “Ela”. Iată că după acea colaborare de succes am hotărât să mai facem o piesă cu Doddy. El cunoscându-ne bine știe ce să compună pentru noi. O piesă frumoasă, cu multe versuri de suflet, la care am colaborat și eu la text. Însă ideea de bază vine de la el”, a mărturisit Kamara.

Andrei Ștefănescu este încântat de ce a ieșit cu noua piesă “Când soarele răsare”. “Da, o nouă piesă alături de băieții de la ALB NEGRU. Piesă nouă, formulă nouă, piesă de vară sub marca Doddy. O piesă frumoasă pe care am cântat-o cu mare drag. Noi avem așa, o chimie cu Doddy, în ale muzicii. Este o piesă frumoasă, filmată la Snagov. N-am mai fost la mare pentru că nu avem timp de mare. Cu Doddy am mai făcut piesa “Ela”, care s-a bucurat de succes, așa că vă invităm să ascultați piesa și să vă bucurați de ea. Noi mai avem niște surprize pentru voi! Piesa asta e o piesă frumoasă pe care noi am considerat-o de moment. Acum, chiar dacă vara întârzie să vină, noi am făcut piesă de vară!”, spune vedeta Antenei Stars, Andrei Ștefănescu de la ALB NEGRU.

“O piesă care aduce varaaa, cum spune și titlul “Când soarele răsare”!  O ascult și îmi dă o stare foarte bună, mă gândesc că sunt pe plajă la mare sau la o piscină cu prietenii, și începe distracția. Noi așa ne-am simțit și la filmări, a fost super distracție și caterincă, sper că se vede în clip, asta și datorită regizorului Claudiu Stan cu care am colaborat foarte bine!
Sper ca piesa să se audă peste tot vara asta, și să bucure cât mai multă lume, să prindă răsăritul și să asculte piesa”, a declarat, încântat, și Rareș Varniote.

Ralflo spune despre noua piesă ALB NEGRU, “Când soarele răsare”, că “Este o piesă care ne reprezintă pe noi, ca formație ALB NEGRU, o piesă de dragoste, o piesă de vară. Eu consider că poate să rămână întipărită în minte, ca și “Mi-e sete de tine” și multe altele. Noi cântăm ceea ce ne place nouă și suntem foarte motivați și fericiți și abia aștept să  avem concerte, să cântăm toate aceste piese frumoase, pentru publicul nostru de care ne este atât de dor!”.

 

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT