LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Music Sound Truck

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/welovemu/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/video.php on line 1187

we ❤️ music

Music Sound Truck by djConte – un proiect de scenă modernă pe 4 roți

Iubitorii de muzica retro au mai nou, un mod inedit de a interacționa cu genul preferat, grație unui proiect de scenă modernă pe 4 roți, care colindă România - Music Sound Truck

Marius Gavrilă alias djConte este creatorul acestui interesant și impresionant prototip de scenă, gata în 10 minute, creat din caroseria unui camion de mare tonaj, echipat cu tehnică și sisteme de ultimă generație, lumini și lasere, efecte speciale si un minunat DECOR AUTENTIC RETRO personalizat pentru iubitorii genului.

MUSIC SOUND TRUCK este cea mai nouă scenă din țară, un veritabil TRUCKSTAR și cel mai bun suport pentru evenimentul RETRO NOSTALGIA FESTIVAL, care va colinda România și va fi pe val în următorii ani. O discotecă în aer liber indiferent de anotimp. Feerică iarna, energică vara…
Prioritatea lui djConte este să ajung cu acest Camion Muzical în toate orașele țării, chiar și în cele foarte mici, la fanii muzicii retro. Ei îi scriu mereu că asta își doresc. Sunt peste 60.000 de fani ai genului care urmăresc proiectul @djcontediskoteka, dar care nu reușesc să ajungă la evenimentele lui, de aceea va merge el la ei.
Dacă urmăriți pagina oficială, în special cea de Facebook, veți observa mereu comentarii precum „Doamne ce vremuri..” sau „Ce păcat, vremuri care nu se mai întorc”….Ba da, se întorc! djConte întoarce timpul înapoi!
El și invitații lui vor reuși acest lucru la Retro Nostalgia Festival și pe această super scenă mobilă – Music Sound Truck! „Pentru mine chiar este CEA MAI COOL SCENĂ pe 4 roți din țară!”, spune djConte.
Marius Gavrilă:
„Sunt autorul legal și moral al multor evenimente. După atâtea turnee și spectacole, la un moment dat ai nevoie și de puțină liniște, mai ales când ți se naște primul copil. Am luat o pauză. Mi-a fost tare bine acasă, alături de familie. Atunci a fost perioada în care am regândit totul. Apoi am descoperit la Karina, fetița mea, dragostea pentru muzică. Ea a crescut, și tot ea și-a dorit ca eu să mă întorc la scenă.

M-am întors și am făcut DISKOteka la Timișoara în 2019. Am fost și artist, și organizator! Mi-a plăcut, evenimentul a ieșit super bine, am vrut să fac ceva și în 2020 și în 2021, pregăteam următoarele ediții… Pregăteam e puțin spus… aveam line-up, aveam parteneri, sponsori, artiști și scenă, foarte mult de muncă, foarte mulți oameni implicați, iar eu mult curaj…și într-o secundă n-am mai rămas cu nimic. A venit pandemia, ne-a aruncat de colo-colo și ne-a făcut pe toți șah-mat. Crunt. Ei, și atunci a fost a doua oară când am regândit iarrr proiectele.
După principiul simplu dictat de timpurile pe care le trăiam: te adaptezi sau vei avea de pierdut. Mă descurc și sus pe scenă, și în spatele ei.”

„Spectacolul poate începe imediat! Are capacitate modulară maximă, se montează rapid, în 10 minute! Nu ridicăm schele. Nu vindem bilete. Nu invadăm stadioane. Nu-l conectăm la curent! Toata lumea în câștig, si publicul, și noi, și organizatorul. Venim oriunde, în parcuri, pe străzile copilăriei, pe aleile adolescenței, ne puteți întâlni în orice square public sau piațetă, in locuri amenajate pentru concerte mai mici și chiar avem un proiect super frumos în curtea unui liceu. Așteptăm câteva sute de oameni, hai o mie, poate două, depinde de locație. Oameni frumoși relaxați, bucuroși că ne văd și ne aud.
Spectacolele sunt realizate cu sprijinul Primăriilor sau al Consiliilor Locale. Și ce este cel mai important: Intrarea este liberă! Cu MUSIC SOUND TRUCK bați din palme o dată si începe show-ul!”, explică Marius Gavrilă noul concept.

djConte, creatorul celui mai iubit eveniment retro în Romania, Diskoteka Festival, urcă acum în Camionul Musical, o nouă cursă, un nou stil de distracție. Sceno-tehnică de top, echipă de profesioniști, dansatoare superbe și costume fabuloase, concursuri cu premii, tombole! Tot ce vrei!Au cel mai bun inginer la sunet, cel mai bun regizor la lumini, Dj Rezidenti specialiști în anii ’80 și ’90 plus artefactele Retro, din muzeul personal, Super Omul din Viniluri, Louis Armstrong în mărime naturală, dar și cele mai mari Diskoball-uri din România, acele globuri din oglinzi care ne fascinau mereu în discotecile de altădată.
O parte dintre ele colindă țara cu noi, o parte rămân acasă.
De curând l-am văzut pe djConte și pe scenă la Festivalul Intencity, alături de Sandra, Thomas Anders, Boney M. Iubește foarte tare muzica retro și artiștii ei, toată lumea știe asta! Iar muzica anilor ’80 -’90 o simte ca pe a doua piele. Toți cei de mai sus sunt o parte din prietenii lui. Pe unii o să-i revedeți la Diskoteka anul viitor, iar o parte posibil la Intencity.

„Toate visele mele sunt realizabile și mă ocup de asta. Nu mă lasă să dorm, dar și dacă nu le fac, nu pot să trăiesc. Rămân cu toate într-o stare de veghe, pentru că mă țin viu”, mai spune artistul.

Deocamdată ne vedem la RETRO NOSTALGIA FESTIVAL și la volanul SUPER TRUCK’ului.

Hai sus să-l vezi mai bine!

Când imaginația și pasiunea pentru muzică se întâlnesc creezi cel mai tare prototip cu care să “rupi” șoselele:
„MUSIC SOUND TRUCK”… Camionul Musical aduce în orașul tău, poate unul din cele mai așteptate turnee ale anului, RETRO NOSTALGIA FESTIVAL!

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT