LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Marina & Florian Picasso anunta lansarea unei colectii de NFT-uri in editie limitata

we ❤️ music

Marina & Florian Picasso anunță lansarea unei colecții de NFT-uri în ediție limitată

Marina Picasso, nepoata lui Pablo Picasso, și fiul său, Florian Picasso, au anunțat o colecție de NFT-uri în ediție limitată, care a fost lansată pe 28 ianuarie. Colecția de NFT-uri este împărțită pe porțiuni diferite, cu 5 seturi limitate a câte 200 de NFT-uri fiecare, care sunt disponibile pentru vânzare pe site-ul ManAndTheBeat.com

De asemenea, un set limitat de 10 NFT-uri vor fi disponibile via Nifty Gateway, ceea ce înseamnă că un total de 1010 NFT-uri vor fi puse la vânzare.

Ascultă piesă: https://Ascultă.lnk.to/TomorrowPR

Pentru a sărbători această colecție de NFT-uri, Florian Picasso, strănepotul renumitului artist, adoptat de nepoata lui Picasso, Marina, a colaborat cu John Legend și Nas pentru piesă intitulată „Tomorrow”. Piesă, lansată vineri, 4 februarie, va fi disponibilă pentru fani pentru o săptămână de la lansare pe website-ul ManAndTheBeat.com. Track-ul a fost produs și co-scris de legendarul artist și producător britanic, Stuart Price.

Fiecare NFT din această colecție vine însoțit de piesă „Tomorrow”, pentru a crea o experiența vizuală și auditivă inedită.

Organizată și produsă de către managerul lui Florian Picasso, Cyril Noterman, împreună cu Alex Harrow și Lucas Keller de la Milk & Honey, Nicholas Guarino de la Art Redefined, producătorul de hit-uri internaționale, Stuart Price, și David Brady de la Spin Artist Agency, colecția este prima dintr-o serie ce urmează să fie prezentată de Marina și Florian Picasso, alături de colaborări cu unii dintre cei mai importanți muziceni din prezent.

O parte din încasările colecției de NFT-uri vor fi donate către Nurse Heroes – o organizație caritabilă, care are misiunea de a ajută sistemul de sănătate, și către Carbon180, o organizație non-profit, care se focusează pe problemele climatice cauzate de emisiile de carbon.
Vezi colecția aici: www.manandthebeat.com

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT