LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
delia 40 beraria h

we ❤️ music

Delia, pe scenă de ziua ei de naștere: 2 show-uri spectaculoase la Berăria H

Pentru un artist nu poate fi mai plăcut decât să fie pe scenă de ziua de naștere, mai ales în aceste vremuri în care condițiile impuse de pandemie l-au ținut departe de fani, de energia unică a publicului.

Delia și-a sărbătorit aseară aniversarea de 40 de ani pe scenă, în fața fanilor reuniți la Berăria H să o sărbătorească și să se bucure de cele mai frumoase și cunoscute hituri ale artistei, în cadrul a două evenimente sold out, respectând normele în vigoare.
Delia a interpretat piese precum ”Aripi de vânt”, ”Cine m-a făcut om mare”, ”Acadele”, ”Cum ne noi”, dar și cel mai recent single ”Între noi”.
”M-am bucurat să fiu pe scenă ca de fiecare dată, a fost magic și le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine!”, a spus Delia.
La finalul show-ului, pe lângă o ploaie de confetti, artista a primit cadou surpriză din partea echipei un tort cu ea și Răzvan Munteanu, soțul și managerul ei, pe vârful Matterhorn, una dintre ascensiunile speciale pe care Delia a făcut-o anul trecut.
Delia urmează să lanseze un single nou, după ce anul trecut, publicul s-a putut bucura de ”Între noi” și ”Racheta” via NFT în ediție limitată de 100 de unități și o ediție Ultra Luxury.
Delia – Între Noi

Delia – Racheta

Pentru cei care nu au ajuns la concertele de la Berăria H, Delia își invită fanii la Hard Rock Cafe pentru un concert special de început de primăvară pe 8 martie
https://www.iabilet.ro/bilete-concert-delia-multumesc-iubita-mama-pe-8-martie-70603/

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT