LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
album Fighting Demons de la Juice WRLD

we ❤️ music

S-a lansat albumul “Fighting Demons” de la Juice WRLD

A fost lansat albumul “Fighting Demons” de la Juice WRLD. Proiectul include single-urile “Already Dead” si “Wandered To LA” impreuna cu Justin Bieber. Materialul discografic contine 18 piese, iar Juice colaboreaza cu Suga de la BTS, Polo G, Trippie Redd si Justin Bieber.

Pe 9 decembrie, a fost inaugurata ziua Juice WRLD in Chicago, IL. Evenimentul a fost realizat impreuna cu The Live Free 999 Foundation, adunand in acelasi loc familia, prietenii, colaboratorii si fanii artistului, pentru a sarbatori viata si muzica lui Juice. Spectacolul a fost prezentat de Rotation, brand-ul global pentru hip-hop al celor de la Amazon si a fost transmis live.
“Nu era nimic mai important pentru Jarad “Juice WRLD” Higgins ca atunci cand lansa muzica noua pentru milioanele de fani din intreaga lume. Acesta are un catalog imens de melodii, cu multe piese noi pentru anii ce vor urma. Jarad a fost mereu sincer despre situatiile prin care a trecut, iar prin geniul sau muzical acesta isi exprima sentimentele. El nu a renuntat niciodata, iar prietenii si familia i-au fost mereu alaturi”, a declarat mama lui Juice, Carmela Wallace.
Stream: https://umusic.lnk.to/FightingDemonsPR
Anteriorul material discografic, “Legends Never Die”, lansat pe 10 iulie 2020, a debutat pe primul loc in Billboard Hot 200 si a stationat pe aceasta pozitie timp de doua saptamani. Totodata, proiectul a oferit 5 piese care au intrat in Top 10 Billboard Hot 100.
In aprilie 2020, Carmela Wallace a infiintat cu ajutorul Grade A si Interscope Records “Live Free 999 Fund”. Acest fond ajuta tinerii sa-si invinga propriile batalii interioare prin intermediul iubirii, fericirii si onestitatii sentimentale.
Juice WRLD a fost un rapper, cantaret si compozitor american. A fost cunoscut pentru single-urile sale “All Girls Are the Same”, “Lucid Dreams” si “Robbery”. Acesta a lansat 3 albume: “Goodbye & Good Riddance” (2018); “Death Race for Love” (2019) si “Legends Never Die” (2020). A castigat un premiu American Music Awards pentru Favorite Male Artist-Rap/HipHop in 2020, un premiu Billboard Music Awards pentru Top New Artist in 2019, si un premiu iHeart Music Awards pentru Best Hip-Hop Album in 2020. Totodata, artistul a mai primit doua nominalizari la MTV Video Music Awards, 12 nominalizari la Billboard Music Awards si cate o nominalizare la BET Awards si BET Hip-Hop Awards.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT