LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
easy life x Kevin Abstract - dear miss holloway

we ❤️ music

Easy life face echipă cu Kevin Abstract pentru piesa “Dear Miss Holloway”

easy life a confirmat și detaliile unui nou album, „MAYBE IN ANOTHER LIFE…”, care va fi lansat pe 12 august. Înainte de o vară plină de festivaluri, inclusiv Glastonbury, Big Weekend de la Radio 1, TRNSMT și Summersonic din Japonia, easy life sărbătorește „DEAR MISS HOLLOWAY – și știrile despre album – cu petreceri surpriză de lansare în Marea Britanie.

O colaborare mondială între liderul BROCKHAMPTON și trupa din Leicester, „DEAR MISS HOLLOWAY” este o odă melancolică și tulburătoare de pe Coasta de Vest către o iubire care nu era menită să fie (Murray a scris-o despre o pasiune trecatoare pentru un profesor). Băieții s-au conectat mai întâi prin DM, înainte ca Murray și Kevin să se întâlnească în Los Angeles.

Este această lume în care easy life îi invită pe ascultători în „MAYBE IN ANOTHER LIFE…”: un nou album melancolic, înălțător și extrem de sofisticat, care va provoca așteptările. Producția de clasă mondială a lui Murray absoarbe influențe, de la energia hip-hop maniacă a lui Odd Future până la o paletă vizuală plină de culoare, la fel de inspirată din animația clasică Disney, precum este art noveau-ul de vis al lui Wes Anderson.
Stream / Download: https://umusic.lnk.to/DearMissHollowayPR

În 2022, easy life – o trupă de evadare, formată pe viziunea hedonistă a „fără regrete” – pare obligată să-și pună etosul la încercare. O idee născută de „DEAR MISS HOLLOWAY”, „MAYBE IN ANOTHER LIFE…” a devenit această înregistrare despre modul în care alegerile noastre ne definesc, la bine și la rău, și o modalitate de a face pace cu lucrurile pe care nu le putem controla. Ceea ce a apărut este o viziune realizată de expertiză asupra masculinității, care ne încurajează – fie prin deschidere, fie prin construirea exuberantă a lumii – să găsim bucurie în călătorie, nu doar în destinație. Iată un album pentru vremuri fără precedent, de la trupa incontestabilă a momentului.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT