LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Catalina Cara “Sway Swing

we ❤️ music

Catalina Cara a lansat piesa “Sway Swing”

Pe 28 aprilie, Catalina Cara a lansat al patrulea single, Sway Swing, extras de pe EP-ul ei de debut, Leap Year Baby. Pentru artista moldoveancă, Sway Swing este cea mai speciala piesa de pe EP fiind si prima piesa compusa de ea pentru acest proiect impreuna cu baietii de la Yin Creatif.

Sway Swing este o piesa compusa in mijlocul padurii in studioul baietilor de la Yin Creatif dinafara orasului si vorbeste despre frumusetea naturii, despre libertatea pe care ti-o ofera o plimbare in padure. Ideea piesei a pornit de la un leagan intr-o poienita si despre eliberarea pe care ti-o poate oferi datul in leagan. Bineinteles ca aceste sentimente pot fi transpuse si la inceputul unei relatii de iubire cand lucrurile curg firesc..”, spune Catalina.

Produs de duo-ul Yin Creatif, formula din spatele proiectului de succes Golan, EP-ul de debut al Catalinei poartă cu el un sentiment puternic de autenticitate și bunătate. Proiectul ei fost apreciat de critici atât la nivel local, cât și internațional, de către Elle România, Radio Guerrllla, Bandcamp și Soho Radio. Catalina a fost lăudată pentru capacitatea sa vocală impresionantă și abilitățile de a-și folosi vocea ca instrument.

Catalina si-a lansat EP-ul „Leap Year Baby” pe data de 1 martie printr-un concert cu in cadrul Concrete Series la  Expirat unde si-a cantat toate piesele dar si reinterpretari a unor hituri internationale ca „Smooth Operator” sau „The Girl From Ipanema” pentru o sala de sustinatori. 

Leap Year Baby poate fi ascultat pe toate platformele de streaming și cumpărat de aici:  https://catalinacara.bandcamp.com/ & https://bfan.link/sway-swing 

CATALINA CARA ONLINE:

https://www.instagram.com/catalinacara_/ 

https://www.tiktok.com/@catalinacara_?lang=en

https://www.facebook.com/catalinacaramusic

https://www.youtube.com/catalinacara 

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT