LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

“Forever Hit” ar putea fi singurul mare festival care se va ține în 2021

Într-o perioadă nesigură, când concertele și festivalurile încă mai sunt sub semnul întrebării, din cauza coronavirusului, alți organizatori au curaj să plece la drum cu anumite proiecte speciale, de suflet.

Concertele, spectacolele și, mai ales, marile festivaluri au fost activitățile cel mai greu încercate de pandemie și totodată printre cele mai regretate de publicul larg. Conform unui studiu realizat de Institutul Național pentru Cercetare și Formare Culturală (INCFC) în decembrie 2020, 50% dintre români ar participa la spectacole muzicale în aer liber indiferent de cum va evolua situația generată de COVID-19 sau în cazul în care va rămâne la fel. Însă măsurile anunțate de autorități privind sectorul organizării de evenimente par să nu fi ținut cont de dorințele publicului și deja marile festivaluri se anulează pe capete.

Deși evenimentele cu număr mic de participanți, până la 2500 de persoane de la 1 iulie și 5000 de persoane de la 1 august, sunt avantajate, marile evenimente par a fi imposibil de organizat din pricina condiționării numărului de participanți în funcție de rata de succes a campaniei naționale de vaccinare, cât și din cauza impunerii unei suprafețe de 2 mp de persoană. Cu toate acestea, un nou eveniment festivalier își anunță cu determinare prezența în 2021, potrivit organizatorilor. “Forever Hit” este un festival maraton pe scena căruia vor urca într-o singură zi cele mai mari nume de talie internațională ale anilor 80 și 90. În spatele evenimentului programat pentru luna septembrie 2021 în București sunt organizatorii Diskoteka Festival, care a strâns în 2019 peste 100.000 de persoane în Timișoara.

„Forever Hit se va ține în 2021! În septembrie, mai exact, și va fi un eveniment de excepție, îndelung așteptat de public. Indiferent de condițiile restrictive, după discuții cu autoritățile, ne-am luat toate măsurile organizatorice ca acest eveniment se va desfășura în acest an.” declară organizatorii.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT